Alumil Albania
Choose your local website

Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël që vendosen në desktop, fletore ose pajisje celulari për të na ndihmuar të sigurojmë një përvojë më të mirë për përdoruesit. Në përgjithësi, cookies përdoren për të ruajtur preferencat e përdoruesve dhe për të siguruar të dhëna anonime për ndjekjen e aplikacioneve të palëve të treta si Google Analytics. Si rregull, cookies do të përmirësojnë përvojën tuaj të shfletimit.

Faqja jonë përdor katër lloje të ndryshme cookie:

  1. Cookies funksionale: Këto cookies janë absolutisht të nevojshme për funksionimin e duhur të faqes së internetit. Këto skedarë janë të përkohshëm dhe fshihen kur mbyllni shfletuesin tuaj. Kur të ristartoni shfletuesin tuaj dhe të ktheheni në faqen tonë, faqja e internetit nuk do t'ju njohë.
  2. Preferencat Cookies: Këto cookies përdoren për të kapur dhe për të kujtuar preferencat e përdoruesve në faqen tonë për një periudhë më të gjatë. Ata gjithashtu rrisin përdorshmërinë e faqes sonë të internetit, si preferencat e gjuhës dhe cookies. Këto cookies ruhen për një muaj.
  3. Cookies Performancë: Këto cookies janë vendosur për të ndjekur vizitat në faqen tonë të internetit. Ky informacion është anonim dhe na mundëson që të kuptojmë më qartë mënyrën që vizitorët përdorin faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon të përmirësojmë përvojën e përdoruesit.
  4. Cookies Reklamim: Këto cookies janë përdorur për të shërbyer reklama të personalizuar për vizitorët dhe për të bërë reklamat më efektive.

Cookies funksionale dhe Preferencat janë të nevojshme për vendin që të ofrojë funksionalitet bazë dhe nuk mund të fiket.

Cookies për performancën dhe reklamat nuk janë të nevojshme për vendin dhe mund të çaktivizohen.