Alumil Albania
Choose your local website

Ndani vizionin tuaj të përsosmërisë në të gjithë botën

Nëse jeni arkitekt, një instalues ose një fabrikues dhe jeni të gatshëm të tregoni historinë tuaj për një projekt të bërë me produktet ALUMIL, atëherë jemi në pritje të të gjitha detajeve!

Ne nuk mund të publikojmë çdo histori, prandaj mos e merrni personalisht nëse nuk është zgjedhur e juaja. Nëse bëjmë postimin e projektit tënd, mund të duhen disa javë para se ta shohësh atë të shfaqet në faqen tonë të internetit. Ju lutem shikoni politikën tonë të të drejtës së autorit përpara se të dorëzoni materialin.

Si të paraqisni një projekt

Për të dorëzuar një projekt për shqyrtim, thjesht plotësoni formularin e mëposhtëm dhe pastaj dërgoni fotot ose videot e projektit në email:[email protected].

Për të paraqitur projektet tuaja, ju lutemi ndiqni udhëzimet:

  • Lloji i imazhit: jpg vetëm, RGB Color Mode (nëse ka një gif, përfshi edhe atë)
  • Qëndrimi im: ??? pixels (nuk ka kufizim në lartësi)
  • Numri i propozuar: 10-20 imazhe jpg (foto, skema, drama, foto-realiste, drama)
  • Teksti: 300-1000 fjale
  • Video: Ju mund të na jepni një lidhje me Vimeo, Youtube ose ndryshe që të keni videon e ngulitur në artikull..

    Për skedarë të mëdhenj, domethënë mbi 20mb, ju lutemi mos e dërgoni materialin drejtpërdrejtë, përdorni një server ëeb, të tillë si ëeTransfer, Google Drive, Dropbox etj. Sigurohuni që dosjet tuaja të Dropbox dhe / ose Google Drive të dërgohen tek ne përmes një Linku publike.

Submit your story

Zgjidhni Dosjen

Or
Tërhiq dhe Hidh