Alumil Albania
Choose your local website
header consulting lsp

Konsultohuni për projekte të mëdha

Alumil bashkëpunon me dizenjatorë projektesh, në gatshmëri për t'i mbështetur ata në fazën e projektimit, duke ofruar dizenjime konceptesh së bashku me vizatimet teknike tipike. Përshtatshmëria e pjesshme dhe zgjidhjet me porosi ofrohen në bashkëpunim të ngushtë me projektuesin e projektit dhe projektuesit e brendshëm dhe ekipet R & D.

Konsulentët e inxhinierisë së fasadës mbështeten në fazën e specifikimit, duke i udhëhequr ato përmes gamës së produktit që përputhet me specifikimet e projektit dhe pajtueshmërinë e buxhetit. Ne ju ofrojmë shërbimet e përmendura më poshtë gjatë fazave të ndryshme të projektit

Design-Stage

Faza Projektimit

 • Marrjen e vizatimeve arkitekturore.
 • Diskutim i  specifikimeve të mundshme.
 • Shqyrtimi planeve dhe dimensionet e hapsirave, përfundimi sistemit / zgjidhje.
 • Paraqitje vizatimit të planeve dhe një  vizatimi teknik tipik
 • Paraqitje llogaritjeve strukturore.
 • Paraqitje fletës së specifikimeve gjenerike (ngarkesat e erës, Uë, etj.).
 • Paraqitje listës së përpunuesve të aluminit të autorizuar.

Faza tenderimit

 • Materiale (profile, pajisje dhe pajisje) për artikull në BOQ.
 • Rend optimal, gjatesite optimale të shufrave
 • Çmimi për artikull në BOQ (kostoja e profileve / aksesorëve / pajisjeve).
 • Vizatime tipike të seksionit.
Tender-Stage
Award-Stage

Faza vendimit

 • Dosja e Parakualifikimit.
 • Mostrat dhe tabela e mostrave.
 • Certifikata ose rezultatet e testimit në vend (Performanca e Mockup)
 • Llogaritje të hollësishme strukturore.
 • Hartimi i duhur i vizatimeve teknike
 

Kontaktoni Ekipin e Inxhinierëve tanë PSHL ose Kërkoni një këshillim

Dëshironi t' ju kontaktojmë nëpërmjet email apo telefonit?
Pranimi i kushteve