Alumil Albania
Choose your local website
Pricing-Header

Gjeni planin perfekt për biznesin tuaj

Nga fillimi deri në fund, ne ju kemi mbuluar.
Elementare
Profesionale
Kompania - 1
Kompania - 2
Përpunimi & Dizajn
Sekione tërthore
Analiza Strukturore
Raportet
Printimet e vlerësimit
Analiza e materialeve
Moduli CAD - Suite 2D
Libraritët e Pozicionit (Sistemi & Përdoruesi)
Baza e të dhënave të përdoruesit
Optimizimi i profilit
Optimizimi i fletëve
Mbeshtetje teknike
Trajnime
Uebinare
Vizatimet shufre dhe Makineri
CNC
CNC me prerje
çmimi
75 € / muaj 
125 € / muaj 
*247 € / muaj 
*281 € / muaj 
*Orgadata AG bën instalimin e moduleve shtesë CNC dhe lidhjen me qendrën CNC. Ka një tarifë shtesë (një herë) për instalimin. Kjo kjosto nuk ështe e paracaktuar dhe eshte sipas kërkesës.

Shtesa: Ju mund të shtoni keto shërbime në cdo plan qe zgjidhni

Fito ISO 2D
20 € / muaj. Për çdo licencë shtesë kostoja është 10 €.

Kërkoni një kuotë

Orgadata AG bën instalimin e moduleve shtesë CNC dhe lidhjen me qendrën CNC. Ka një tarifë shtesë (një herë) për instalimin, mbështetjen dhe trajnimin.Kjo kosto nuk është e paracaktuar dhe është sipas kërkesës.