Alumil Albania
Choose your local website
faq-header

Pyetjet më të shpeshta

Thjesht kliko në cilindo nga butonat e testimit falas në të gjithë faqen tonë të internetit ose në ndonjë nga "Tastet Filluese" më lart. Këto do t'ju përcjellin në formën tonë të regjistrimit të provës falas. Dhe, pasi të keni dorëzuar formularin, ne do t'ju dërgojmë email me gjithçka që ju nevojitet.

Ju mund të përshkallzoheni nga një plan në tjetrin në çdo kohë.

Ju mund të uleni nga një plan në tjetrin pas përfundimit të periudhës së qirasë.

Ju mund të përzhkallzoheni në çdo kohë, duke nënshkruar kontratë të re. Periudha e qirasë e kontratës së përshkallzuar do të jetë e njëjtë pa zgjatje. Meqenëse ju keni parapaguar periudhën e qirasë, ju mund të anuloni ose uleni në përshkallzim vetëm pas përfundimit të periudhës së qirasë.

A duhet të paguaj për të dyja? Jo. Kur të kaloni, do të mbani të gjitha veçoritë tuaja bazë, por vetëm të paguani për planin tuaj të ri shtesë.

Jo, sipas kontratës ju duhet të na informoni një muaj para përfundimit të afatit të qirasë për vullnetin tuaj për të ndaluar ose vazhduar. Në atë periudhë, do të merrni edhe një ofertë rinovimi.

Për të përdorur AlumilCal, kompjuteri juaj duhet të ketë karakteristikat e mëposhtme:
Proçesor: Intel / AMD, 2,5 GHz
32 Bit OS 4GB RAM
64 Bit OS 6GB RAM
windows 7, windows 8, windows 10
20 GB hapësirë të lirë të diskut
DVD-Drive
Printer lazer A3 / A4
Karta grafike / monitoruese me një rezolucion prej të paktën 1280 × 1024 piksela
Qasje në Internet Broadband
Mund të përdoren sistemet operative të mëposhtme server:
    windows 2008 Server
    windows 2008 Server (R2 64 Bit)
    windows Server 2012
    windows Server 2012 R2
    windows Server 2016

Absolutisht! Filloni një provë falas prej 30 ditësh për një plan elementar. Prova ju jep akses në të gjitha tiparet e softuerit AlumilCal

Të dhënat mbeten në PC tuaj, por nuk mund t'i aksesosh.

Të gjitha programet AlumilCal® dhe përditësimet e bazës së të dhënave ofrohen pa pagesë për klientët në mbështetje dhe mund të shkarkohen dhe instalohen nëpërmjet një llogarie në internet.

Në çmimin e abonimit të mësipërm, ne ofrojmë trajnime në ambientet tona në Selanik, si dhe trajnime online dhe ëebinarë.

Jo, konfigurimi është i lirë.Nëse anulloni abonimin, duhet ta ktheni çelësin tek Alumil SA, përndryshe ka një gjobë prej 500 € sipas kontratës.

Jo, çmimet e lartpërmendura nuk përfshijnë TVSH.

Tarifa e abonimit paguhet në mënyrë të plotë në fillim të çdo periudhe licence.

Ne pranojmë pagesa në internet përmes Visa, MasterCard dhe American Express. Nëse nuk keni një kartë krediti (pagesa jashtë linje) ne pranojmë çeqe, PayPal (ju duhet të keni një llogari Paypal) dhe transferta bankare. Për të rregulluar pagesat jashtë linje ose nëse keni nevojë për ndonjë sqarim, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të shitjes.

Nuk u gjet asgjë me kërkimin specifik