Alumil Albania
Choose your local website
customer-header

Shërbimi ndaj klientit

Ekipi ynë është këtu me çdo ndihmë që ju nevojitet

Nëse jeni duke  transformuar biznesin tuaj ose duke zbatuar zgjidhjen tonë për një problem specifik biznesi, AlumilCal ofron të gjitha shërbimet dhe mbështetjen për t'ju ndihmuar të rriteni. Ne e dimë se jeni duke bërë një investim kur blini AlumilCal dhe ne jemi këtu për të siguruar që investimi juaj të paguhet shpejt. Mbështetja Teknike është në dispozicion atëhere instalimi i AlumilCal® është përfunduar për të gjithë klientët që kanë një kontratë të vlefshme mbështetjeje.

Ne ofrojme

  • Trajnim
  • Telefon dhe Mbështetje nëpërmjet Email-it
  • Mbështetje në distancë nëpërmjet AnyDesk ose TeamViewer

Mbështetje teknike është në dispozicion nga
Nga e hëna deri të premten nga ora 9.00 deri në orën 13.00 dhe nga ora 14.00 deri në orën 17.00. (est)