Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Përshkrim
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Vlerë shumë e mirë në raport parash
 • Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
 • Zgjidhje të veçanta për Hotele
 • Një shumëllojshmëri e gjerë e zgjidhjeve
 • Rritja e nivelit të sigurisë
 • Niveli i lartë i izolimit të zërit
 • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
 • Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose harkore
 • Shtim i dritës natyrale falë aftësisë për të përdorur kasën e fshehur
 • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
70 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20 deri në 59 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujits
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm & 20 mm
Performancë
UF
nga 2,3 deri në 2,9 ë/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
Ε900
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REDUKTIMI I ZERIT
47 dB
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje Antiribaldi me superluç
02
Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje Antiribaldi me superluç
04
Dritare me hapje Antiribaldi
05
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami
09
Hapje Antiribaldi dopje me Superluç
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç