Alumil Albania
Choose your local website

Dyer - Dritare

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
SD77
Alumil Supreme
SD77
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
SD95
Alumil Supreme
SD95
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων σε ασφάλεια και θερμομόνωση και με σύγχρονη αισθητική χάρη στις ομοιόμορφες ομοεπίπεδες επιφάνειες.
S77_AMEA_podilataki
Alumil Supreme
S77
Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.
S60_5
Alumil Supreme
S77 PHOS
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα με minimal σχεδιασμό, ιδανική λύση για μοντέρνες κατασκευές με έμφαση στη μεγιστοποιήση του φυσικού φωτισμού και στην υψηλή θερμομόνωση.
S91_3
Alumil Supreme
S91
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ιδανικό για κατασκευή παθητικών κτιρίων, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε θερμομόνωση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
S700
Alumil Supreme
S700
Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës ""transparente"" përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.
S650 e-MOTION
Alumil Supreme
S650 e-MOTION
 
S650 PHOS
Alumil Supreme
S650 PHOS
 
SF85_gwnia_5+3_ultra-HD
Alumil Supreme
SF85
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.
IMG_8798-jbond J Bond M7000
Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.
M7-IMG_1603 M7
SMARTIA M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem duke permbushur të gjitha kerkesat e sigurise
m11000_300x250 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.
M11000-IMG_3435 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme.
M11500-IMG_2478 M11500
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ευκολία στη χρήση και λειτουργικότητα.
M20650-DSC_0180 M20650
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα κρυφού φύλλου, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με minimal αισθητική.
M23000-AdobeStock_35221489 M23000
SMARTIA M23000 është një sistem i izoluar me hapje Antiribaldi për dyer dhe dritare që kombinon avantazhet e aluminit dhe drurit duke ofruar qëndrueshmëri të aluminit së bashku me ndjesinë e ngrohtë të drurit.
M9660_PHOTO M9660
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα και ιδανικό για αντικαταστάσεις, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα.
S67_modern_villa_winter_HD S67
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.
IMG_6723 M15000
Πολύ υψηλής ασφάλειας μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση και ομοεπιπεδότητα με ίσιες γραμμές σχεδίασης.
M15000_DOOR M15000
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, καλύπτει κάθε κατασκευαστική ανάγκη χάρη στην ποικιλία των προφίλ σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
M15000_br_man M15000 BR
Μέγιστης αντίστασης σε διάρρηξη μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου και κλωβών ασφαλείας, ιδανικό για εξαιρετικών απαιτήσεων περιπτώσεις και ανάγκες.
M15000_rs_right1 M15000 RS
SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave
M23300_4 M23300
SMARTIA M23300 është një sistem me rrëshqitje i izoluar për dritare dhe dyer elegante, duke kombinuar avantazhet e aluminit me ngrohtësinë e drurit natyror.
s560-IMG_2032 S560
Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.
s350-IMG_1400 S350
Μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με ίσιες γραμμές σχεδίασης, ιδανικό για λύσεις αντικατάστασης και ανακαίνισης, χάρη στην ευκολία κατασκευής του.
M14600_Outdoor_2f M14600
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης,  χαρίζοντας υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.
M12500_lobby_indoor_correctionHD
NEW
M12500 PHOS
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που διακρίνεται για τη minimal σχεδίαση του με λιτές γραμμές και ελάχιστο εμφανές  αλουμίνιο που μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό.
M50-IMG_3074 M50
SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficens të lartë energjie, e cila ofron nje pafundesi zgjidhjesh dhe i përmbush te gjitha kerkesat e arkitektures moderne
NEW
M630 PHOS
 
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën termike të lartë.
S440_powerlock S440
Προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που ανταποκρίνεται σε μέγιστο βαθμό σε ιδιαίτερα υψηλές και απαιτητικές ενεργειακές επιδόσεις.
FC50 FC50
Një sistem i plotë dizajni minimal rrethimi me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë. Karakteristika kryesore është se profilet mbushëse horizontale janë të lidhura vazhdimisht në kollonat në një anë ose në të dyja anët.
M10800-15 M10800
SMARTIA M10800 është një sistem komplet i izoluar për atriume, është ideal për ndërtime të rwnda dhe mund të përmbushë në mënyrë efektive të gjitha kërkesat arkitektonike, si për shembull krijimi i poligoneve të thjeshta, komplekse dhe konservatore
M13700_23951308 M13700
Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale
m13800-16 M13800
Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.
M19800-IMG_1427 M19800
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
Polycarbonates-AdobeStock_195458808 M4000
Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj.
M5300-AdobeStock_179185086 M5300
SMARTIA M5300 është një sistem grilash me hapje, të dizenjuara për instalim të jashtëm. Dizajn minimal ose dizajn tradicional. I përshtatshëm për rinovimet dhe ideal për vendbanimet tradicionale ose hotele, shtëpitë një katëshe kur eshte e dëshirueshme të mbahet dizenjimi i linjës minimale
M5600-P1010769 M5600
SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suportimi solid si edhe një gamë mjaft të gjerë fletësh hijezimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat konstruktive
M6-IMG_1701 M6
SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.
M65 M65
SMARTIA M65 is a unitized curtain wall system ideal for high-rise buildings, which provides freedom in architectural design. The construction of the building's envelope is done by assembling big panels consisted of many glass frames, either structural or with visible aluminium covers
M8200 M8200
Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf, për të lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.
M8250 M8250
Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone
M85-1 M85
SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta, duke te lejuar per te krijuar fasada me dizenjime te ndryshme, sipas tendencave te fundit arkitekturore
M85S-P1010019 M85s
SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.
M8800-M8800_PHOTO M8800
SMARTIA M8800 është një sistem parvazi (davanciale) për dritare, me izolim dhe pa profile, që përdoret për largimin e ujrave, gjithashtu përdoret si një zgjidhje më e mirë për zëvendësimin e mermerit
m9300_74474106 M9300
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.
P100-7 P100
SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.
P200-DSC08079_1 P200
Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.
PG120F_Naxos_HD PG120F
Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, "minimale Creta", "moderne Corfu" dhe "tradicionale Naxos".
PG120P_MYKONOS_C-c_PG120P_ultra_HD PG120P MYKONOS
Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijezimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegant me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.
S13600_13600_3 S13600
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne tregë per përmasa të mëdha.
M9800-Highres-Porto-Sani-Village-pools M9800
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
Woodee_WoodPlastic-FOREST-INOX-03 WOODEE
Produkt me përbërje druri, me cilësi të lartë, në formën e profileve, material ideal për ambiente të brendshme apo të jashtme si për shembull verandë, veshje dekorative muri si edhe aplikime për rrethime (gardh). Ka një raport përbërje special (60% dru dhe 40% polietilen) si edhe me një gamë mjaft të gjerë zgjidhjesh, cilësi të shkëlqyer si edhe qendrueshmëri të lartë. E gjitha kjo shoqërohet edhe me një garanci 25-vjeçare.
m13500_190204949 M13500
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.
M4-MG_5985 M4
M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt
M8100-With-Glass-Office-Building-2 M8100
Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.
AdobeStock_167185957 M850
The COMFORT Sistemi Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mentesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arësye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik.
IMG_2367-m3 M3
M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt
M20000-IMG_1848 M20000
Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, προσφέρει κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια, σε μία οικονομικά ελκυστική πρόταση.
AdobeStock_108739528 M9400
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, παρέχει ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών χαμηλού προϋπολογισμού.
IMG_2906-m20000 M20000
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα, προσφέρεται ως μία οικονομική επιλογή για κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια.
M940-IMG_4148 M940
Οικονομικό μη-θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη σειρά, δίχως να υστερεί σε επιδόσεις και κατασκευαστικές επιλογές.
M9400-Hellenic-Bank M9400
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα, αποτελεί μία οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.
M900-sls_2641 M900
Το μικρότερο και ελαφρύτερο μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, ιδανικό για συμβατικές κατασκευές.
M9050-14 M9050
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος κατασκευής, την καμπύλη εμφάνιση και το χαμηλό του κόστος.
M9200-DSC02374 M9200
COMFORT M9200 është sistem me rrëshkitje jo I izoluar me formë harkore.
IMG_2512 M940
COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Krahasim Produkti (0)