Alumil Albania
Choose your local website

Sisteme të varura në mur

Learn what is wall cladding and discover exterior wall cladding systems and materials that best suit your needs
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

IMG_8798-jbond J Bond M7000
Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.
Barcode

Veshja e murit me Barkod SMARTIA është seria ideale për ndërtime moderne me veshje të murit, të aplikuara si brenda dhe jashtë duke rritur estetikën e përgjithshme dhe nivelet e energjisë. 

IMG_2568-cladding Ceramic M7000
Zbuloni sistemin e veshjes M7000 të Alumil, i përbërë nga profile dhe pajisje të shumta me nënkorniza alumini për të mbështetur pllakat mbuluese të jashtme
Krahasim Produkti (0)