Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M9300 Grila Persione

SMARTIA M9300 Grila Persione

Përshkrim
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Vast variety of solution (blinds, 25mm and 35mm sashes, unified or variable frames, coplanar or not adjoining profiles)
  • Easy to install, ëhen the frame of the shutters is individual and installed externally ëithout access to the interior room
  • Ability to integrate rotating shutter blinds ëith mechanism of 25mm and 35mm
  • Ability to install traditional locking design
  • Aftësia për të ajrosur, dhe në të njëjtën kohë mbrojtja nga drita dhe krijimin një hapësire të sigurtë dhe izolimi pamorë nga mjedisi i jashtëm
Gjenerike
PERDOR
Hijëzimi dhe Sigurie
APLIKIME
Rezidenciale dhe hotele
Karakteristikat Teknike
HIJEZUESE
I drejtë dhe harkor, I fiksuar dhe rregjistrueshëm
GJERESIA HIJEZUESVE
25mm dhe 35mm
KORNIZE GRILASH
E veçuar ose sëbashku me kasën e dritares
MENTESHA
Tradicionale, moderne ose të fshehura
BRAVA
Komandim manual, automatike, me dorezë
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Kanat tek grile me hapje
02
Dopjo kanat grile me hapje
03
Kanat tresh grile me hapje
04
Kanat katërsh grile me hapje