Alumil Albania
Choose your local website

Sisteme Hijëzuese

Upgrade your exteriors with Alumil pergolas and offer effective shading to your windows with Alumil's shutters
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

PG160P SANTORINI
Një strukturë e shumëfishtë, pergola bioklimatike me estetikë të lartë me profile të rrotullueshme e automatizuar për mbrojtje nga dielli dhe shiu
PG115P ITHACA
Një sistem pergole që është ideal për konstruksione të vetme, të mesme, të cilat përqafojnë filozofinë bioklimatike dhe shndërrojnë një hapësirë të jashtme në një vend të përvojës komode të jetesës.
PG120F_Creta_on_wall_HD PG120F
Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, "minimale Creta", "moderne Corfu" dhe "tradicionale Naxos".
PG120P_MYKONOS_C-c_PG120P_ultra_HD PG120P MYKONOS
Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijezimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegant me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.
m13500-shutters-and-roof M13500
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.
M13700_23951308 M13700
Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale
m13800-16 M13800
Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.
M5600-P1010769 M5600
SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suportimi solid si edhe një gamë mjaft të gjerë fletësh hijezimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat konstruktive
m9300_74474106 M9300
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.
S13600_13600_3 S13600
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne treg për përmasa të mëdha.
Krahasim Produkti (0)