Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD77

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD77

Përshkrim

SUPREME SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.

Avantazhet

  • Diferencimi në treg përmes sistemeve të nivelit të lartë që ndjekin trendet moderne të arkitekturës
  • Rritja e klientelës në sajë të produkteve të cilësisë së lartë
  • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Fleksibiliteti në përpunim
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
  • Dyer sipas specifikimeve për njerëzit me nevoja të veçanta

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Performancë

UF
nga 0,9 deri në 1.9 W/m²K

Karakteristikat

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117 mm
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjite e dyerve hyrëse me panel alumini ose xhami
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Polyamide 40 mm gjerësi, Kooltherm, Shkumë izoluese
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
UE
nga 0,7 W/m²K
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 mm deri në 59 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrike në 3 nivele me llastikë EPDM
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7A
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
02
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
08
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç