Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M85 sistem fasade e izoluar termikisht

SMARTIA M85 sistem fasade e izoluar termikisht

Përshkrim
SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Kostoja e reduktuar e instalimit, si korniza me panelet e lustrimeve përgatiten në impiantet e prodhimit
 • Kostoja e reduktuar e materialeve dhe koha e ndërtimit
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
 • Rritja e Drurit natyror
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
 • Mbulesat e jashtme të aluminit me klipin ofrojnë aplikim të lehtë dhe të sigurt
 • Zëvendësimi i lehtë i xhamave të thyera
 • Mund të aplikohen dritare të projektuara
Gjenerike
ESTETIKE
Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm
GJERESIA E KOLLONES
185 mm
GJERESIA E TRAVERSES
185 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
307
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
548
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Karakteristikat
UF
nga 1,5 deri në 2,6 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë