Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M85 sistem fasade e fuqishme dhe me izolim termik

SMARTIA M85 sistem fasade e fuqishme dhe me izolim termik

Përshkrim
SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta, duke te lejuar per te krijuar fasada me dizenjime te ndryshme, sipas tendencave te fundit arkitekturore
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Kostoja e reduktuar e instalimit, si korniza me panelet e lustrimeve përgatiten në impiantet e prodhimit
 • Kostoja e reduktuar e materialeve dhe koha e ndërtimit
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
 • Rritja e Drurit natyror
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektronike për dritare
 • Mbulesat e jashtme të aluminit ofrojnë aplikim të lehtë dhe të sigurt
 • Zëvendësimi i lehtë i xhamave të thyera
 • Mund të aplikohen lloje të ndryshme të dritareve: p.sh. projektuar paralel, të varura lartë, të gjitha sistemet SMARTIA me hapje Antiribaldi
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm
GJERESIA E KOLLONES
203 mm
GJERESIA E TRAVERSES
203 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element mbajtës xhami
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
924
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
1511
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje