Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M78 një sistem fasade i njësuar për transparencë maksimale

SMARTIA M78 një sistem fasade i njësuar për transparencë maksimale

Përshkrim

SMARTIA M78 është një fasadë e njësuar me efektshmëri në kosto, e cila kombinon estetikën minimale me fuqinë strukturale. Ndërtimi i tij Struktural me Lustrim prej Silikoni ofron transparencë maksimale në sipërfaqen e jashtme të fasadës. Njësitë modulare, përfshirë xhamat, janë të parafabrikuara në kushtet e një punishteje dhe kjo rezulton në një  instalim të shpejtë dhe ekonomik me minimunim e punës së njerëzve dhe kërkesave për mjete. Kjo mënyrë ndërtimi e bën sistemin M78 nje sistem ideal për ndërtesat shumëkatëshe, ku plotësimi i afateve të kërkuara është një parakusht.

Avantazhet

 • Lehtësia e prodhimit falë lidhjes 90° të profilit 
 • Reduktimi i kohës së prodhimit falë parafabrikimit
 • Nuk ka nevojë  për skela në ndërtesa shumëkatëshe, sepse instalimi i tyre mund të bëhet duke përdorur vinça 
 • Cilësi e lartë produkti falë parafabrikimit në kushtet e një punishteje 
 • Minimizon vendin që duhet për ruajtjen dhe prodhimin  
 • Instalim i shpejtë dhe i sigurtë 
 • Performancë e çertifikuar në termat e ajrit, ujit dhe presionit të erës
 • Zgjidhje të personalizuara, të rregulluara sipas specifikimeve të çdo ndërtese
 • Aplikimi i tipologjive të ndryshme: të projektuara, të projektuara paralelisht dhe dritare me ngritje dhe rrëshqitje
 • Ndërtime me sipërfaqe të pjerrëta ose poligonale 
 • Tipologjitë e qoshkave 
 • Aplikimi i sistemit të mbrojtjes nga drita diellit M5600
 • Aplikimi i tipologjive me rrëshqitje 

Gjenerike

ESTETIKE
Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Te njësuara

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
78 mm
GJERESIA E KOLLONES
160 mm
GJERESIA E TRAVERSES
160 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
643 cm
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
485 cm

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE750
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa e Dizajnit ± 2 KN/m², Ngarkesa Sigurisë ±3KN/m²

Karakteristikat

UF
nga 2,1 më shumë se 2,4 W/m²K
DIMENSIONET MAKSIMALE
1,5x3,5m
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të fiksuara, Të projektuara, Të projektuara paralelisht, Me hapje me dy pozicione
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
nga 24mm më shumë se 46mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare fikse
Dritare me hapje për nga jashtë
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
Dritare me hapje Antiribaldi