Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M65 sistem fasade për depërtimi maksimal të dritës

SMARTIA M65 sistem fasade për depërtimi maksimal të dritës

Përshkrim
SMARTIA M65 është një sistem fasade ideal për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele të mëdha të përbërë nga shumë korniza xhami, qoftë me strukturë ose me mbulesa alumini të dukshëm. Çdo njësi mund të dizajnohet lirisht nga arkitekti, ndërsa sistemi garanton një aplikim të lehtë dhe të sigurt.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Kostoja e reduktuar e instalimit, si korniza me panelet e lustrimeve përgatiten në impiantet e prodhimit
 • Kostoja e reduktuar e materialeve dhe koha e ndërtimit
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
 • Rritja e Drurit natyror
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
 • Mbulesat e jashtme të aluminit me klipin ofrojnë aplikim të lehtë dhe të sigurt
 • Zëvendësimi i lehtë i xhamave të thyera
 • Mund të aplikohen lloje të ndryshme të dritareve: paralelele, varur nga lartë, të gjitha dritaret Tilt & Turn nga sistemet SMARTIA
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte/ Gjysem – Strukturale/ Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
65 mm
GJERESIA E KOLLONES
176 mm
GJERESIA E TRAVERSES
176 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
320
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
485
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
UF
nga 2,8 deri në 3,7 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë