Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M35 një sistem fasade për transparencë maksimale

SMARTIA M35 një sistem fasade për transparencë maksimale

Përshkrim

SMARTIA M35 është një sistem fasade me "vlerë për paranë" që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. 

Dizajni i tij minimal ofron një reduktim të pamjes, krahasuar me të tjerë Sisteme Fasadash, në 35mm, e bën SMARTIA M35 ideale për Arkitekturë Transparente. 

Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Lehtësia e përpunimit.
 • Kosto e reduktuar e fabrikimit në lidhje me profilet dhe aksesorët.
 • Gama e kolonave dhe tranversave në gjendje për të mbuluar çdo kërkesë. 
 • Funksionalitet maksimal.
 • Zbatimi i tipologjive të ndryshme me hapje : dritare të projektuara, dritare paralele të projektuara dhe të anuara dhe të kthyera.
 • Diferencim në krahasim me konkurrencën.
 • Zbatimi i tipologjive rrëshqitëse.
 • Evakuimi efektiv i ujit

   

   

Gjenerike
ESTETIKE
Standarde
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
35 mm
GJERESIA E KOLLONES
50 deri në 200 mm
GJERESIA E TRAVERSES
50 deri në 200 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Pllakë presioni
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
540 cm4
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
451 cm4
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa Dizajnit ± 1,6KN/m², Ngarkesa Sigurisë ± 2,4KN/m²
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
E fiksuar, Projektuar, Projektuar Paralelisht, Ngritje dhe Rreshqitje
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4mm deri në 54mm
UF
nga 1,2 deri në 2,2 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare fikse
Dritare e projektuar me hapje nga jashtë
Dritare e projektuar me hapja paralele nga jashtë
Dritare me hapje Antiribaldi