Alumil Albania
Choose your local website
Sistem fasade me performance te larte SMARTIA M7

Sistem fasade me performance te larte SMARTIA M7

Përshkrim
SMARTIA M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem duke permbushur të gjitha kerkesat e sigurise
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Kostoja e reduktuar e instalimit, si korniza me panelet e lustrimeve përgatiten në impiantet e prodhimit
 • Kosto e ulët e fabrikimit për shkak të aksesorëve dhe lehtësisë së fabrikimit.
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Përshkueshmëria e lartë e ajrit dhe ngushtësia e ujit në sajë të vida mbrapa mbuluar nga rondelë transom
 • Sistemi efektiv i evakuimit të ujit
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
 • Rritja e nivelit të sigurisë
 • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
 • Funksionaliteti maksimal
 • Rritja e dritës natyrore në sajë të dizajnit të sistemit, i cili përfshin një version Strukturor, duke përdorur të njëjtat mullions dhe transoms
 • Mbështetëse speciale për mbrojtje nga drita
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
50 mm
GJERESIA E KOLLONES
28 deri në 250 mm
GJERESIA E TRAVERSES
16,5 deri në 257,5 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
2788
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
973
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Performancë
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC4
Karakteristikat
UF
nga 1,0 deri në 2,3 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë