Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M4 sistem fasade e izoluar termikisht

COMFORT M4 sistem fasade e izoluar termikisht

Përshkrim

M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt

Avantazhet

 • Kostoja e reduktuar e instalimit, si korniza me panelet e lustrimeve përgatiten në impiantet e prodhimit
 • Kostoja e reduktuar e materialeve dhe koha e ndërtimit
 • Lehtësi e lartë e instalimit
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Efiçiencë e kënaqshme e energjisë
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
 • Rritja e Drurit natyror
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
 • Shumëllojshmëri e madhe e kolonave për ngarkesa të erës së lartë
 • Aftësi për të ofruar sipërfaqe shumekendeshe

Gjenerike

ESTETIKE
Strukturale

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm
GJERESIA E KOLLONES
49 deri në 139 mm
GJERESIA E TRAVERSES
47 deri në 154 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
501
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
68
PESHA MAKSIMALE
180 Kg

Performancë

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m1
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R6, dritare 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
UF
nga 3,7 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë