Alumil Albania
Choose your local website

Fasada

Discover ALUMIL's curtain and window wall systems that are used as building envelopes and assure maximum daylight in a comfortable environment
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

M7-IMG_1603 M7
SMARTIA M7 është një sistem fasade e kompletuar persa i përket eficensës së lartë energjitike, e cila ofron një cilësi të lartë konstruktive me çmime të arsyeshme duke përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë. 
M50-IMG_3074 M50
SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficens të lartë energjie, e cila ofron nje pafundesi zgjidhjesh dhe i përmbush te gjitha kerkesat e arkitektures moderne
M35

SMARTIA M35 është një sistem fasade me "vlerë për paranë" që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. 

Dizajni i tij minimal ofron një reduktim të pamjes, krahasuar me të tjerë Sisteme Fasadash, në 35mm, e bën SMARTIA M35 ideale për Arkitekturë Transparente. 

M6-IMG_1701 M6
SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.
M65 M65
SMARTIA M65 është një sistem fasade ideale për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele të mëdha të përbërë nga shumë korniza xhami, qoftë me strukturë ose me mbulesa prej alumini të dukshëm. Çdo njësi mund të dizenjohet lirisht nga arkitekti, ndërsa sistemi garanton një aplikim të lehtë dhe të sigurt.
NEW
M78

SMARTIA M78 është një fasadë e njësuar me efektshmëri në kosto, që kombinon estetikën minimale me fuqinë strukturale. Ndërtimi i tij Struktual i Lustruar me Silikon ofron tranparencën maksimale në sipërfaqen e jashtme të fasadës. 

M85-1 M85
SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta, duke te lejuar per te krijuar fasada me dizenjime te ndryshme, sipas tendencave te fundit arkitekturore
M85S-P1010019 M85s
SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.
M4-MG_5985 M4
M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt
IMG_2367-m3 M3
M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt
Krahasim Produkti (0)