Alumil Albania
Choose your local website

Materiale Ndërtimi

From polycarbonate to wood-composite decking, find the perfect exterior building materials for your building
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

Polycarbonates-AdobeStock_195458808 M4000
Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj.
Krahasim Produkti (0)