Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M10800 Sistem Atriumi

SMARTIA M10800 Sistem Atriumi

Përshkrim
SMARTIA M10800 është një sistem komplet i izoluar për atriume, është ideal për ndërtime të rënda dhe mund të përmbushë në mënyrë efektive të gjitha kërkesat arkitektonike, si për shembull krijimi i poligoneve të thjeshta, komplekse dhe konservatore.
Avantazhet
 • Cilësi e lartë dhe performancë e garantuar në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit dhe ujit, presionit të erës si dhe izolimit termik (Uf = 1,5 W / m2K).
 • Efiçienca e mjaftueshme e energjisë
 • Rritje e nivelit të komfortit
 • Rritja e përqendrimit te dritës natyrale
 • Rritja e stabilitetit statik dhe funksionalitetit edhe në kushte ekstreme të motit
 • Fleksibiliteti i përpunimit
 • Gjerësia 55 mm e kollonës dhe tranversave.
 • Shumëllojshmëri e madhe e kollonave për ngarkesa të larta të erës.
 • Mbulesa të ndryshme për sipërfaqe të jashtme me vlerë të lartë estetike.
 • Versioni strukturor i disponueshëm pa mbulim alumini të dukshëm.
 • Mund të aplikohen lloje të ndryshme të dritareve me hapje: të projektuara paralelisht, dhe të varura nga lartë
 • Lehtësia e përdorimit me mundësinë e levizjes elektronike
Karakteristikat
LLOJI I INSTALIMIT
Me ngjitje
PESHA MAKSIMALE
180kg
ESTETIKA E JASHTME E VAZHDUAR
Yes
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
55mm
GJERESIA E TRAVERSES
8,5mm do 160mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Pjastra Ngarkese ose Silikon Struktural
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
883mm⁴
GJERESIA E KOLLONES
52mm deri në 180mm
UF
nga 1,5 deri në 3,3 W/m²K
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
849mm⁴
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Skajlajt me dritare të projektuara
02
Skajlajt Piramidë
03
Skajlajt shumëkëndor
04
Skajlajt (kopësht dimëror) me kombinim me sisteme të tjera të aluminit
05
Konservatorium me kombinim me sisteme të tjera arkitektonike të aluminit