Alumil Albania
Choose your local website
become supreme partner

Bashkohuni rrjetit tonë në rritje të partnerëve SUPREME nëpër botë.

Ne  I marrim seriozisht partneritetet dhe kjo është arsyeja pse ne i ndihmojmë partnerët tanë SUPREME për t'i dhënë rëndësi dhe diferencim punës së tyre, në sajë të një sërë produktesh me cilësi të lartë që i dallojnë ato nga konkurrenca.

Pse të bëhet një partner SUPREME?

Duke punuar me sistemet ALUMIL SUPREME, si një partner SUPREME, mund të jetë një mundësi e shkëlqyer për ju, për shkak të faktit se ju merrni akses në një portofol të madh të produkteve të përfundimtare që ofrojnë zgjidhjet më të mira për projektet e klientëve tuaj. Për këtë qëllim, ne fokusohemi në ofrimin e produkteve, shërbimeve dhe ekspertizës që ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja. Si një partner SUPREME, ne do t'ju ndihmojmë me trajnime, material marketingu, tenderim për mundësi të kualifikuara dhe mbështetje teknike.

Puna me ALUMIL është më se e lehtë!

 • Bëni lehtëshit dhe shpejt një porosi në sistemin tonë të porosive B2B në linjë "My Alumil"
 • Merrni përditësime mbi porositë tuaja aktuale
 • Komunikoni me Konsulentin tuaj personal të Shitjes

Këto janë pesë shtyllat e mjeteve dhe burimeve të ofruara nga ALUMIL

PRODUKTET

 • Qasja në një gamë të produkteve me cilësi të lartë me rritjen e rentabilitetit dhe të certifikuara nga institute të njohur në mbarë botën
 • Qasja në një sërë produktesh të njohura ndërkombëtarisht që janë përdorur në projekte të mëdha si zyrat e GOOGLE-it
 • Produktet me performancë të jashtëzakonshme, estetikë dhe dizajn
 • Qasja në projekte të nivelit të lartë, duke siguruar gjithnjë marzhine më të mira fitimi
 • Produktet e fabrikuesve SUPREME mund të certifikohen nga Instituti Gjerman ift Rosenheim në laboratorin e testimit CFT në objektet e ALUMIL në Greqi.

MARKETING

 • Mostrat dhe broshurat të bashkë loguara
 • Mostrat e seksioneve falas për sistemet SUPREME
 • Detajet e kontaktit të fabrikuesve SUPREME shfaqen në një sektor të veçantë të faqes sonë të internetit
 • Vegla prodhimi me çmime të privilegjuara
 • Certifikata zyrtare e Partnerit Zyrtar
 • Qasja në softuerin e avancuar llogaritës ALUMILCAL që rrit produktivitetin
 • Mbështetje para dhe pas shitjes

TRAJNIMI

 • Lajme të vazhdueshme teknike dhe trajnime
 • Trajnime në vend ose në objektet tona
 • Trajnim online (uebfaqe në distancë sipas kërkesës)
 • Me teknikë me eksperiencë
 • Punëtori
 • Video edukuese të përpunimit

AFTËSITË TEKNIKE

 • Dokumentacioni
 • Baza e njohurive online

Logjistika

 • Dorëzimi i drejtpërdrejtë, i shpejtë dhe i sigurt i produkteve SUPREME nga Alumil
 • Paketim special i standardeve më të larta për sigurimin e cilësisë
 

Filloni udhëtimin tuaj si partner SUPREME

Interesohem të bëhem*
Mënyra e kontaktit
Pranimi i kushteve