Alumil Albania
Choose your local website
become an alumil partner

Është më shumë se një partneritet. Është një mundësi.

Në ALUMIL ne besojmë fuqimisht që ne duhet të ndërtojmë ekselencën çdo ditë për të përmirësuar cilësinë e jetës së njerëzve duke rritur performancën e ndërtesave të tyre, me produkte të cilësisë më të lartë, teknologjisë dhe estetikës. Nëse e ndani këtë pikëpamje, atëherë jeni në rrugën e duhur për t'u bërë partner i grupit ALUMIL.
Si partner i ALUMIL, ju do të keni akses në një gamë të gjerë të zgjidhjeve arkitekturore të avancuara dhe ju do të jeni në gjendje të përmirësoni biznesin tuaj në një pozitë shumë konkurruese që mund të ofrojë rritje të vazhdueshme. Ju merrni akses në burime të fuqishme që do të përmirësojnë biznesin tuaj dhe do të ndihmojnë në identifikimin e mundësive të reja.

Faktet e përgjithshme

 • Ju do të bashkëpunoni me një nga kompanitë më të njohura të aluminit në Shqipëri, që është e pranishme në më shumë se 60 vende të botës. Një faktor i evidentuar është se kërkimi mujor i markës "ALUMIL" është ndër 5 kërkimet më të mira në biznes, në motorin e kërkimit të Google.
 • Ju do të keni akses në produkte me vlerë të vërtetë të lartë për raportin e parasë

Produkte

 • Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh, duke arritur 63 sisteme arkitekturore, për të përmbushur të gjitha nevojat e klientëve tuaj
 • Përfitoni akses tek produktet inovative të çrtifikuara nga institute të njohura në mbarë botën të tilla si IFT Rosenheim, CSTB, AAMA etj.
 • Me harduere dhe pajisje të garantuara, sipas certifikatave të tyre
 • Me trajtime sipërfaqësore të certifikuara (Veshje pluhur dhe anodizim)
 • Me kapacitete anodizimi dhe para anodizimi

Marketingu

 • Gama e madhe e materialeve promovuese
 • Ne shfaqim projektet tuaja në faqen e internetit të ALUMIL në rast se i plotësojnë kriteret e vendosura nga ALUMIL
 • Profili i kompanisë tënde shfaqet në rrjetin e partnerëve tek faqja e internetit të Alumil
 • Ne ju mbështesim për krijimin e showroom-eve të markës Alumil

Mbështetje

 • Përmes trajnimeve në mënyrë që të zhvillojmë partnerët tanë
 • Nëpërmjet bazës së njohurive të ALUMIL
 • Përmes laboratorit tonë të testimit që mund të vërtetojë ndërtimet tuaja
 • Nëpërmjet mbështetjes së vazhdueshme nga ekipi ynë i shitjes, i gatshëm për të adresuar të gjitha pyetjet tuaja

Logjistika e avancuar

 • Procedura efikase logjistike që sigurojnë furnizime të shpejta dhe të sigurta për sistemet SMARTIA & COMFORT
 • Procesi i blerjes së lehtë për shkak të një rrjeti të gjerë të shpërndarjes

Lloji i partnerëve që po kërkojmë

Ne jemi duke kërkuar partneritete afatgjata që do të na ndihmojnë të ruajmë avantazhet tona konkurruese

 • Përpunuesit
 • Montuesit
Interesohem të bëhem*
Mënyra e kontaktit
Pranimi i kushteve