Alumil Albania
Choose your local website
Header Make your best business decision

Bëni vendimin më të mirë të biznesit

Bashkohuni me një partneritet që ju çon ju dhe biznesin tuaj, në nivelin e ardhshëm
Get more leads

Pse të bëhesh partner biznesi me ALUMIL

Ne jemi një partner i besueshëm në mbarë botën. Partneriteti ynë është i dizenjuar në atë mënyrë që të ketë një rritje reciproke fitimprurëse dhe një marrëdhënie të favorshme e frytdhënëse. Ne me të vërtetë kujdesemi për ndërtimin e partneriteteve të forta dhe për krijimin e mundësive ndërkombëtare për ju. Sigurisht që çdo partneritet ka kërkesat dhe përfitimet e veta. ALUMIL ka një histori të gjatë të punës me mbi 5000 fabrikues të themeluar në të gjithë botën.

Merrni më shumë oferta apo projekte

Profili i kompanisë suaj është paraqitur në zonat e spikatura të www.alumil.com. Ne lidhim përdoruesit me partnerët të cilët kanë ekspertizë, në varësi të zonave ku kërkojnë klientët.

Gjeni akses në produktet cilësore të reja

 • Me 63 sisteme arkitekturore për të plotësuar nevojat e klientëve tuaj
 • Me produkte të certifikuara nga institute të njohur në mbarë botën të tilla si IFT Rosenheim, CSTB, AAMA etj.
 • Me harduare dhe pajisje të garantuara, sipas certifikimeve të tyre
 • Me trajtime sipërfaqësore të certifikuara (Lyerje me pudër dhe anodizim)
 • Me kapacitete anodizimi dhe para anodizimi

Mbështetje dhe iniciativa për të rritur biznesin tuaj më shpejt

Si një Partner i ALUMIL, ju gjithashtu keni akses në një paketë të arsyeshme të mbështetjes dhe  mekanizmat për t'ju ndihmuar të punoni në mënyrë më efikase dhe të zgjeroni biznesin tuaj.

Gain access to innovative quality products

Disponimi i mjeteve të duhura do të bëjë një ndryshim të madh për t'ju ndihmuar në rritjen e biznesit tuaj.

 • Me një mjet të plotë softuerik të përpunimit dhe prodhimit, ALUMILCAL
 • Me një program të veçantë për llogaritjen e vlerave të transmetimit termik për dritare, dyer dhe fasada
 • Me platformën online të porosive, MyAlumil
 • Me mjetin online "Merrni një vlerësim nga një partner"
Knowledge is Power

Dituria është Fuqi.

Qendra e të mësuarit e ALUMIL mund t'ju ndihmojë të rrisni biznesin tuaj:

 • Me seminare trajnime mbi tema që lidhen me biznesin tuaj
 • Me Webinarë që mund të merrni pjesë në mënyrë që të jeni të azhurnuar dhe që do t'ju ndihmojnë duke ju dhënë njohuri të dobishme dhe të pamjaftueshme
 • Me vidjo prezantimet të produkteve tona
 • Me vidjo përpunimet e produkteve tona
 • Me bazën e njohurive që ne krijuam në mënyrë që t'ju japim qasje në të gjithë materialin që ju nevojitet

Ne jemi këtu kur ju nevojitemi më shumë.

Merrni më shpejt çështjet e përditshme teknike të zgjidhura në mënyrë që të punoni me efikasitet.

 • Me materiale promovuese që krijojmë për ju
 • Me një departament të dedikuar të mbështetjes teknike
We’re here when you need us the most

Bëhuni një Shpërndarës