Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

ALUMIL pajis Shtëpinë Taberner në Londër

Shtëpia Taberner, e vendosur 15 kilometra në jug nga qendra e qytetit të Londrës, në Croydon, është një ndërtesë e njohur në të cilën ishte vendosur këshilli i qytetit deri në vitin 2015. Pas vendimit të autoriteteve lokale, u dha leja për të rindërtuar ndërtesën, një e vështirë detyrë e caktuar në zyrën arkitektonike AHMM me synimin për të hartuar një kompleks të ri ndërtimi, i cili do të rizhvillonte vendndodhjen, duke ndërthurur nevojat tregtare me nevojën për vendbanime të përballueshme.

Sipas planit, do të ngrihen 4 ndërtesa, përfshirë një kullë 32-katëshe, e cila do të përfundojë në vitin 2021 duke ofruar gjithsej 513 banesa të reja (me qira dhe shitje), si dhe hapësira me pakicë. Qasja arkitekturore ndjek estetikën e mjedisit të saj. Dizajni është i thjeshtë, me vija vertikale dhe horizontale dhe ballkone me pamje nga rrethina e gjelbër. Për më tepër, vizioni i arkitektëve është që Shtëpia Taberner do të plotësojë në mënyrë harmonike parkun e kopshteve të Queen's's Gardens, i cili aktualisht është nën procesin e rizhvillimit. Rezultati i përgjithshëm duhet të përvetësojë një karakter antropocentrik, me theks në praktikë, plotësimin e nevojave të qytetarëve, si dhe bashkëjetesën e qetë me parkun dhe elementin e saj të gjelbër, që ndodhet drejtpërdrejt përballë kompleksit ndërtimor. Për më tepër, Shtëpia Taberner do të jetë në përputhje me traditën artistike që Croydon është e famshme për të dhe do të sigurojë zona për ngjarje të ndryshme kulturore, duke krijuar një komunitet të fortë që do të shndërrojë zonën në një pol kulturor.

Duke përmbushur standardet britanike me cilësi të lartë (BS), të katër ndërtesat do të pajisen me serinë e kondicioneve ALUMIL SUPREME S77, një sistem i izoluar i përparuar, që siguron efikasitet të lartë energjitik, falë nivelit të tij të lartë të performancës termike të niveleve të izolimit pasiv të shtëpisë. Për më tepër, S77 përfshin një izolim të shkëlqyeshëm të zërit, si dhe performancë të jashtëzakonshme të izolimit ndaj ujit. Së fundmi, SUPREME S77 është plotësisht miqësore me fëmijët, të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara, për shkak të pragut të tij të ulët, që lehtëson kalimin e pakontrolluar.

Nëpërmjet Departamentit tonë me përvojë Internacionale në Projekte, ne ofrojmë mbështetje holistike dhe zgjidhje të përshtatura për ndërtesat me kërkesa të kërkuara në të gjithë botën. Prania e ALUMIL në një projekt si Taberner House në një zonë shumë të rëndësishme të Londrës, nënvizon jo vetëm njohurinë e saj të përparuar, por edhe aktivitetin e tij të zgjeruar global.

Shto tek të preferuarat