Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

bucharest-showroom

Hapja e madhe e Showroom-it të ri në Bukuresht

Kohët e fundit ALUMIL kishte kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore të showroom-it të rinovuar në Bukuresht në kontekstin e 30 vjetorit të tij. Profesionistë të shumtë nga të gjithë sektorët e biznesit të ndërtimit, arkitekturës, akademik dhe media, morën pjesë në këtë aktivitet dhe patën mundësinë të shohin dhe provojnë produktet tona të reja të avancuara që përfshijnë filozofinë inovative të ALUMIL.

Showroom-i në Bukuresht përbën një hapësirë ​​ekspozimi të plotë dhe të gjithanshme, të karakterizuar nga arkitektura moderne, rafinim i dizajnit minimal dhe zgjidhjeve unike, me cilësi të pakrahasueshme të lartë, siguri të rritur, performancë të lartë termike, izolim të lartë të zërit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Në kontekstin e kremtimit, Themeluesi dhe Presidenti i Grupit ALUMIL, Z. George Milonas prezantoi evolucionin e Grupit ALUMIL në këto 3 dekadat e fundit, duke theksuar vizionin e ALUMIL për përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve përmes përmirësimit të performancës së tyre ndërtesa, me produkte me cilësi më të lartë, teknologji dhe estetikë.

Showroom-et tona në të gjithë botën u japin mundësinë profesionistëve dhe përdoruesve fundor që të provojnë nga afër pamjen dhe ndjesinë e sistemeve arkitektonike inovative të ALUMIL dhe t'i ndihmojnë ata të vendosin për zgjidhjen më të mirë të mundshme për vendbanimet e tyre.

Shto tek të preferuarat