Alumil Romania
Choose your local website

City Grozny

Provocare

Construcția celor 7 turnuri a fost planificată pentru implementare într-una dintre cele mai bine cunoscute piețe din Grozny, 5 dintre acestea având uz rezidențial. Un turn de 154 de metri s-a evidențiat printre ele, deoarece, datorită design-ului său spectaculos și a mărimii impresionante, urma să devină un punct de referință modern.

Solutie

Ambițiosul proiect City Grozny a inclus construcția a 7 clădiri luxuriante cu multe etaje. În mod specific, proiectul includea: un turn de 45 de etaje, două turnuri de 25 de etaje, două turnuri de 18 etaje, planul incluzând de asemenea un hotel și un centru de afaceri care ar „străluci” în centrul orașului. 

Turnul înalt de 154 de metri se evidențiază printre celelalte clădiri ale proiectului. Prin liniile intense de proiectare ale acestui zgârie-nori, viziunea arhitectului, Sulman Kavrnukaev, privind deschiderea și inovația devine evidentă. Locația clădirii, lângă râul Sunzha, oferă o senzație de miscare și transmite un mesaj pozitiv vizitatorului. 

Construcția robustă este întărită prin utilizarea pereților cortină foarte rezistenți care se potrivesc perfect cu design-ul abordat. În aceiași direcție, sistemele izolate termic din aluminiu ce au fost utilizate pentru apartamente, oferă siguranță și permit luminii naturale să patrundă neobstrucționată în interior.

City Grozny este un punct de referință contemporan al orașului. Design-ul inovativ și soluțiile utilizate la construire, fac din acesta un proiect apreciat la nivel internațional.

 

Arhitect: Sulman Kavrnukaev

Identitatea proiectului

Tara
Russia
Orasul
Grozny
Ani
2011
Adaugati la favorite