Alumil Romania
Choose your local website

Arhiva istorică a orașului Novi Sad

Decizia primăriei din Novi Sad, Serbia, de a aproba realizarea unei clădiri care să găzduiască Arhiva istorică a orașului a oferit o construcție cu o calitate înaltă.

Pentru terenul ales a fost proiectată o clădire independentă cu două părți interconectate. Aceasta includea subsolul, parterul și două etaje suplimentare. Biroul de arhitectură PRO ING d.o.o. a luat în considerare caracteristicile specifice ale proiectului și a proiectat clădirea, încorporând săli pentru cercetători, o bibliotecă, o sală de expoziții, o sală de conferințe, săli pentru prelucrarea hârtiei etc. Viziunea arhitecturală a fost perfect deservită și prin sistemul de perete cortină din aluminiu (structural), care oferă o eficiență energetică ridicată, funcționalitate maximă și îmbunătățirea luminii naturale. De asemenea, sistemul se caracterizează prin designul său minimalist, care oferă un aspect modern clădirii.

Marea provocare pentru arhitecții implicați în proiect a fost realizarea unei clădiri moderne în care să predomine condiții excelente pentru depozitarea corectă și în siguranță a materialului de arhivă valoros.

Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemul de perete cortină SMARTIA M50 utilizat în proiectul Arhiva orașului istoric Novi Sad, vizitați pagina produsului.

Architect: PRO ING d.o.o.

Identitatea proiectului

Ani
2016
Adaugati la favorite