Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Green Ambassadors Alumil: Voluntari dedicați pentru protejarea mediului înconjurător

În ultimii ani, problema poluării și distrugerea mediului natural a devenit tot mai serioasă. În acest context, grupul Green Ambassadors de la Alumil susține în continuare acțiunile de împădurire organizate de Asociația Pădurea Copiilor iar anul acesta 13 dintre ei au participat la acțiunea de plantare a pădurii urbane în Parcul Municipal Ploiești Vest.

Suprafața pădurii urbane va fi de 6.500 m2, cu 20.000 de puieți atât forestieri cât și ornamentali din peste 30 de specii de copaci și va contribui la reducerea diferențelor de temperatură dintre anotimpuri, la reducerea intensității vânturilor care poartă poluanți și în final, va aduce liniștea și efervescența citadină.

Astfel, echipa Alumil de voluntari, formată din oameni ce se implică în eforturile de protejare a mediului înconjurător, s-au mobilizat și au reușit să planteze împreună cu alți voluntari prezenți la această acțiune de plantare, aproximativ 2.500 de puieți pe o suprafață de 2.500 m2.

Protejarea planetei noastre este o responsabilitate a noastră, a tuturor, Pământul fiind casa noastră comună. De aceea, fiecare dintre noi poate face diferența prin acțiuni mai mici sau mai mari dar la fel de importante pentru a construi bazele unui viitor sustenabil.  

 

Adaugati la favorite