Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Usi armonice Alumil - Combinația perfectă între design și performanță!

Sistemele de usi armonice reprezintă soluția ideală pentru cei care caută combinația perfectă între estetică și performanță în spațiul lor de locuit sau de lucru. 


Designul minimalist și elegant se asociază cu particularitățile tehnice excepționale ale aluminiului, rezultând sisteme cu un echilibru perfect între design și funcționalitate. Soluțiile pot fi integrate în orice tip de construcție, de la reședințe ultramoderne, până la clădiri de birouri, centre de conferințe și spații Horeca.


Sistemele de usi armonice dezvoltate de ALUMIL sunt un exemplu al angajamentului brandului pentru inovație și performanță. 

ALUMIL: Inovație și calitate de top în sistemele de usi armonice!

Cu o experiență de peste 30 de ani în designul și producția sistemelor arhitecturale din aluminiu, ALUMIL a devenit un nume de referință în această industrie. Inovația și calitatea sunt două dintre valorile de bază ale companiei, reflectate în fiecare produs pe care îl lansează pe piață.

ALUMIL pune un accent deosebit pe cercetare și dezvoltare, având o echipă de ingineri cu o bogată expertiză în domeniu și instruiți special pentru a proiecta și dezvolta sisteme arhitecturale inovatoare. Laboratoarele avansate ale companiei efectuează cercetări continue asupra sistemelor pentru a se asigura că acestea îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate și eficiență energetică.


Sistemele de uși armonice dezvoltate de ALUMIL sunt o dovadă a acestei abordări. Înțelegând nevoile și așteptările clienților, ALUMIL a proiectat sisteme de usi armonice cu performanțe excepționale, aliniate trendurilor arhitecturale actuale.

Unul dintre avantajele sistemelor de uși armonice ALUMIL este designul minimalist fără cusur. Ușile armonice sunt disponibile în diferite tipologii (spre exemplu, număr par și impar de canate, tipologii cu colţ liber, tipologii semi-structurale), ceea ce permite adaptarea lor la orice tip de spațiu, îndeplinind astfel toate cerințele clienților. În plus, utilizarea sticlei în combinație cu aluminiul creează o estetică autentică, ce adaugă coerență și frumusețe spațiului, răspunzând totodată nevoii de confort.

De asemenea, ușile armonice ALUMIL garantează înalte performanțe în ceea ce privește permeabilitatea aerului, etanșeitatea la apă și rezistența la încărcarea din vânt. 

Sistemele oferă o izolare termică excelentă, care contribuie la optimizarea energiei și la reducerea costurilor de încălzire/răcire a spațiului. 

În plus, sistemele de usi armonice ALUMIL sunt extrem de sigure și durabile, datorită materialelor și tehnologiilor de ultimă generație folosite în producție.

Ușile armonice Alumil - O soluție versatilă și estetică pentru orice proiect de amenajare!

ALUMIL pune la dispoziția clienților săi numeroase sisteme de usi armonice, care ating cele mai riguroase norme tehnice, fiind recunoscute la nivel global pentru inovația și calitatea lor de top. Printre aceste sisteme menționăm:

  • SMARTIA MF65  - este un sistem termoizolat pentru uși armonice, cu o estetică minimalistă și rezultate tehnice excelente. Această soluție garantează un nivel înalt de izolare termică, performanțe înalte de etanșeitate la apă și protecție anti-efracție. În plus, este ideal pentru construcții mari și robuste, menținându-și rezultatele în timp.

  • SMARTIA M19800 - este o soluție elegantă și rezistentă, potrivită atât proiectelor rezidențiale moderne, cât și clădirilor de birouri, centre comerciale sau hoteluri. Acest sistem prezintă o structură rezistentă cu operare de durată, garantând performanțe superioare în ceea ce privește eficiența energetică.

  • SUPREME SF85 - este un sistem cu barieră termică, cu deschidere orizontală, care prezintă un coeficient înalt de izolare termică. Cu ajutorul accesoriilor de ultimă generație, acest sistem de uși oferă performanță de neegalat și o operare ușoară și fără efort, asigurată de descărcarea greutății canatelor pe ghidajul inferior. Cu linii vizibile foarte fine, aceste uși armonice oferă o priveliște de excepție și un stil modern și fresh oricărui proiect de amenajare interioară sau exterioară. În plus acest sistem prezintă o varietate de soluții, cu număr par și impar de deschideri, variante de deschideri semi-structurale etc.


Fie că este vorba despre o locuință modernă, un birou sau un restaurant, aceste sisteme de usi armonice pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor fiecărui proiect.

Alege sistemele de uși armonice ALUMIL pentru un aspect elegant și autentic, combinat cu performanță de top și flexibilitatea maximă în personalizare!

Concluzii

Indiferent de preferințele estetice și necesitățile funcționale, ușile armonice ALUMIL reprezintă soluții versatile și elegante, ideale pentru orice proiect modern de amenajare. Cu finisaje inovatoare, performanță de top și eficiență energetică excepțională, aceste sisteme reprezintă alegerea ideală pentru oricine caută perfecțiunea în designul minimalist. 


Cu o dezvoltare constantă a soluțiilor arhitecturale, ALUMIL este un brand de top în domeniul sistemelor de uși și ferestre, iar calitatea și durabilitatea produselor sale sunt incontestabile.


Optează pentru usi armonice cu o estetică desăvârșită și calități tehnice excepţionale!


Adaugati la favorite