Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Sistem de uși de acces SUPREME SD95 certificat pentru Case Pasive

SUPREME SD95 este un sistem de uși de acces robust și elegant creat de ALUMIL, care a fost utilizat în diferite proiecte în întreaga lume. Recent, sistemul a fost certificat de Institutul pentru Case Pasive. Această distincție a fost acordată pentru performanțele sale în zone cu climă caldă, temperată.

Un sistem de uși de acces de înaltă calitate

Acest sistem de uși de acces pentru standarde ridicate aduce o valoare funcțională și estetică de neegalat. Designul modern coplanar al SD95 se încadrează în cele mai noi tendințe din arhitectură, în timp ce gama completă de profile termoizolante face ca sistemul să aibă o eficiență energetică deosebită.

 

Nivel superior de securitate, funcționalitate și economie de energie

SUPREME SD95 oferă o gamă largă de sisteme de încuiere, permițând montarea de încuietori în 3 sau 5 puncte. Puteți alege între balamale cilindrice din aluminiu (pentru o greutate a canatului de până la 160 kg) sau balamale ascunse (până la 120 kg). Sistemul poate fi completat cu o foaie de sticlă sau cu un panou din aluminiu. În cazul panoului din aluminiu, materialul este lipit peste profile, oferind securitate, stabilitate și termoizolație superioară. În plus, în profile sunt introduse bare izolatoare, cu utilizarea de spumă izolantă perimetral.

 

Importanța certificării pentru Case Pasive

ALUMIL este acum prima companie din Grecia care a reușit certificarea unuia din sistemele sale de uși de acces de către Institutul pentru Case Pasive. Această certificare este dovada excelenței în cercetare și construcție. SD95 a primit certificarea pentru performanțele sale în zone cu climă caldă, temperată, ceea ce înseamnă că sistemul poate fi utilizat în cadrul unor proiecte dificile care necesită performanțe excepționale de termoizolație, etanșeitate la apă și eficiență energetică.

 

O soluție holistică de uși de acces

ALUMIL demonstrează constant că țintește mereu primul loc. SUPREME SD95 este un sistem modern și avansat de uși de acces care, prin noua certificare pentru Case Pasive, și-a crescut nivelul de performanțe generale, devenind vârful de lance al categoriei de uși de acces din aluminiu, pe baza criteriilor stricte ale Institutului pentru Case Pasive.

Adaugati la favorite