Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

ALUMIL își redeschide fabrica din Xanthi, Grecia

2021 a fost un an deosebit de important pentru ALUMIL. Cifra de afaceri a Grupului a ajuns la o valoare record (estimare: 315 milioane EUR, o creștere de 74 milioane EUR - +30% comparativ cu 2020), demonstrând abilitatea ALUMIL de a se descurca în orice situație, concentrându-se pe planurile sale, pe munca asiduă și pe încrederea în rezultat.

ALUMIL, răspunzând cerințelor acestor timpuri, cererii din ce în ce mai mari pentru produsele sale pentru uz în arhitectură, precum și creșterii semnificative a clientelei sale și deschiderii de noi piețe în străinătate, a decis să redeschidă unitatea sa de producție din Xanthi, Grecia, care își încetase activitatea în 2013.

Decizia de a redeschide unitatea de producție este deosebit de importantă, deoarece aceasta consolidează prezența corporativă, creează sute de noi locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea regională a Traciei.

Unitatea din Xanthi, care, în timpul funcționării sale, producea 14.000 de tone de profile de aluminiu pe an, se preconizează că își va reîncepe activitatea în aprilie anul următor, imediat după finalizarea construcției și a lucrărilor tehnice.

Adaugati la favorite