Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

ALUMIL Academy se transformă în Architectural Aluminium Academy

Școala de succes a ALUMIL se transformă într-o nouă organizație din domeniul producției de aluminiu și încheie un parteneriat cu două companii de tehnologie de top și două dintre cele mai apreciate universități din Grecia.

O Academie care ridică ștacheta

Încă de la început, șscoala ALUMIL pentru industria construcțiilor din aluminiu a evitat impunerea unor limitări în calea realizării propriilor obiective. Astfel, a pus bazele a 2 școli, una la Atena și una la Salonic. ALUMIL Academy și-a propus să îmbunătățească cunoștințele teoretice și tehnice ale persoanelor care activează în domeniu, pentru a asigura un nivel superior de servicii și produse utilizatorului final. În același timp, prin crearea unui program educațional anual de 600 de ore, Academia le-a oferit tinerilor șansa de a face primul pas în carieră. Primul curs educațional s-a încheiat cu succes, iar absolvenții au finalizat programul, participând la o serie de seminare teoretice și practice, care i-au introdus în lumea construcției și instalării sistemelor din aluminiu.

Noua organizație

Evoluția Academiei vine ca o continuare firească nu numai a succesului său, ci și a acceptării sale la scară largă din partea producătorilor. În acest an, ALUMIL Academy devine Architectural Aluminium Academy. Elementele esențiale ale acestei noi organizații sunt Universitatea Aristotel din Salonic și Universitatea din Macedonia, precum și cele două companii de top care activează în domeniul tehnologiei. În esență, este un Centru de inovație și dezvoltare a competențelor, menit să îmbunătățească semnificativ nivelul de educație din domeniu, dar, în același timp, trece dincolo de acest aspect, în domeniul cercetării, generând cunoștințe elementare care au rolul de a ajuta sectorul aluminiului să funcționeze într-un mod mai eficient. Obiectivele principale ale organizației sunt:

  • Consolidarea programelor de educație și formare atât pentru noii producători de aluminiu, cât și pentru cei existenți, prin proiectarea și implementarea unui cadru dinamic de dezvoltare a competențelor.
  • Promovarea unei culturi sănătoase a antreprenoriatului prin organizarea de seminare pentru tinerii profesioniști și consultanță pentru companiile din industria aluminiului.
  • Înființarea unui important centru de inovație în Grecia.

 

Architectural Aluminium Academy este o organizație creată pentru a deschide noi orizonturi în domeniul cunoașterii și cercetării. Pentru ALUMIL, excelența în construcție este o condiție prealabilă pentru viziunea de îmbunătățire a vieții oamenilor. Prin urmare, Architectural Aluminium Academy folosește această viziune ca forță menită să asigure propulsia către o nouă eră a inovației și a produselor de calitate superioară, unde fiecare strategie este orientată spre resursele umane și spre dezvoltarea acestora.

Adaugati la favorite