Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Sisteme glisante ALUMIL - combinația perfectă între arhitectura transparentă și eficiența energetică

Noile sisteme glisante ALUMIL răspund cu succes nevoilor și dorințelor actuale ale oamenilor în materie de confort, siguranță și eficiență energetică.


Cu toții aspirăm la o locuință care să ne ofere un confort optim, însă obținerea lui implică în prezent anumite costuri. În contextul evoluției prețurilor la gaze naturale și electricitate, dar și a evenimentelor cu impact economic la care asistăm, proprietarii de reședințe își îndreaptă atenția către soluțiile cele mai sigure în vederea diminuării consumului energetic și obținerea unor valori mai mici la facturile lunare. 

În sprijinul proprietarilor de locuințe, și nu numai, este ALUMIL, care oferă sisteme de uși și ferestre inovatoare, ele fiind concepute pentru a furniza performanțe de top din perspectivă energetică.

Cu certitudine, eficiența energetică reprezintă o prioritate astăzi, indiferent că vorbim de locuințe noi sau de cele în curs de renovare. 

Construcțiile eficiente energetic sunt viitorul. În acest context, ALUMIL dezvoltă sisteme arhitecturale de top care reușesc în prezent să atingă performanțe superioare în materie de eficiență energetică. 

Investind în astfel de soluții, proprietarii de reședințe se vor bucura de economii la facturile lunare, fără să-și compromită nivelul de confort.


Investește smart în soluții arhitecturale eficiente energetic 

Când vorbim de o locuință eficientă energetic, eliminăm orice risc de pierdere a căldurii. Pe lângă sistemele moderne de încălzire/răcire și izolarea casei, un factor de influență important îl constă sistemele arhitecturale alese. 

Pe fondul unei izolări necorespunzătoare a ușilor și ferestrelor sau a unei calități slabe a acestora, proprietarii de locuințe se pot confrunta cu pierderi semnificative de căldură, acest lucru reflectându-se în valoarea facturilor lunare.

În contextul eficienței energetice, ușile și ferestrele joacă un rol cheie. În cazul lor, calitatea înaltă a materialelor utilizate creează premisele unor performanțe de termoizolație de excepție. 

Alegând sisteme arhitecturale de înaltă calitate, consumul energetic este optimizat, iar tu te vei bucura de un confort termic superior în locuință. 

În sprijinul tău este ALUMIL, un important pilon în industria ușilor și ferestrelor, care dezvoltă și oferă soluții arhitecturale perfecte pentru ansambluri moderne rezidențiale sau comerciale.


Bucură-te de confort și eficiență energetică cu noile sisteme glisante ALUMIL

ALUMIL este dedicat cercetării și inovării, toate eforturile sale concentrându-se asupra proiectării unor sisteme care integrează un design desăvârșit și oferă rezultate excepționale în materie de siguranță și eficiență energetică. 

Performanța acestor soluții arhitecturale se datorează tehnologiilor și materialelor de înaltă calitate utilizate. Profilele din aluminiu consolidate cu un material special pentru izolare garantează un grad înalt de izolare termică, ideal pentru casele pasive cu zero consum de energie.

Cu alte cuvinte, datorită acestor materiale inovatoare folosite în crearea sistemelor arhitecturale, vei avea certitudinea că nu vor exista pierderi de căldură. În plus, prin prisma includerii unor garnituri avansate pentru etanșeitate, este eliminat orice risc de pătrundere a aerului rece în interior, chiar și în condiții meteorologice extreme.

Spre exemplu, noile sisteme glisante dezvoltate de ALUMIL se încadrează în cele mai riguroase standarde de eficiență energetică, cele mai multe dintre soluții fiind certificate de Institutul pentru Case Pasive.

Aceste certificări reprezintă o confirmare a excelenței în cercetare și dezvoltare, sistemele de uși glisante ALUMIL răspunzând cu succes cerințelor actuale de termoizolație și eficiență energetică.

Atingând standardele tehnice exigente ale construcțiilor moderne, aceste sisteme glisante sunt considerate adevărate inovații arhitecturale care:

  • Îmbunătățesc considerabil eficiența energetică;

  • Furnizează un nivel înalt de siguranță și protecție anti-efracție;

  • Permite pătrunderea unui volum sporit de lumină naturală;

  • Garantează performanțe înalte de izolare și etanșeitate;

  • Asigură un grad superior de izolare fonică;

  • Satisface trendurile moderne în materie de design.


În plus, sistemele ALUMIL pot fi integrate în orice proiect de reconfigurare al casei, îndeosebi în cele care implică deschideri mari, ample, cu vedere neobstrucționată. 

Noua generație de sisteme glisante ALUMIL deschide noi perspective de reamenajare elegantă a locuințelor, fiind oferită o experiență cu adevărat deosebită.


Alege soluții sigure și durabile pentru casa ta!

ALUMIL este partenerul de încredere care îți oferă cele mai performante sisteme arhitecturale din aluminiu pentru locuința ta. 

Aceste produse se aliniază noilor trenduri din arhitectură și răspund cu succes cerințelor privind protecția anti-efracție și eficiența energetică. Prezentând un coeficient înalt de izolare termică, aceste sisteme glisante ALUMIL îți vor garanta o îmbunătățire a eficienței energetice, obținând avantaje din perspectiva optimizării consumului de energie. Mai mult decât atât, aceste sisteme dezvoltate de ALUMIL sunt soluții ideale pentru casele pasive.


Specialiștii ALUMIL vin în sprijinul tău cu cele mai bune sfaturi privind sistemele arhitecturale potrivite particularităților tehnice și estetice ale proiectului tău. Aici regăsești un ghid practic care îți va fi de mare folos în identificarea sistemului potrivit casei tale.

Fiind considerate investiții importante, este esențial să apelezi la un furnizor de top care să te îndrume atent și sigur către soluțiile cele mai bune.

Adaugati la favorite