Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Ambasadorii Verzi în acțiune!

Schimbarea pornește de la noi iar voluntariatul este cea mai bună cale de a ne depăși limitele și de a face un bine mediului înconjurător sau diverselor cauze sociale.

De această dată, Ambasadorii Verzi Alumil și-au propus să susțină proiectul de împădurire a Sudului României, realizat de Asociația Pădurea Copiilor și au reușit să planteze un număr impresionant de puieți în comuna Filipeștii de Târg, care este o zonă puternic afectată de lipsa vegetației.

Cei 25 de voluntari Alumil nu s-au lăsat înfrânți de pământul pietros și vântul puternic și au ajutat la crearea unei păduri care va avea un impact pozitiv prin creșterea umidității aerului, reducerea vitezei vântului, a poluării și conservarea biodiversității.

Pentru noi, această zonă are o însemnătate specială, în imediata apropiere fiind Filipeștii de Pădure, locul care găzduiește fabrica Alumil din România. Ne bucurăm că am reușit să facem parte în procesul de împădurire a zonei și că datorită acestui proiect Filipeștii de Târg va putea deveni mult mai verde.

Este important să ne amintim zilnic că planeta noastră este casa noastră comună pe care trebuie să o protejăm, îngrijim și în cele din urmă, să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă aceasta. 

Adaugati la favorite