Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate
koufomata-alouminiou-header

ALUMIL oferă usi si ferestre de aluminiu premium pentru casa ta!

Sistemele de usi si ferestre de aluminiu furnizate de ALUMIL se aliniază cu succes nevoilor actuale ale proprietarilor de reședințe moderne. Ușile și ferestrele sunt componente cheie în arhitectura oricărei casei, ele contribuind la creșterea semnificativă a valorii sale.

Astăzi, proprietarii de locuințe acordă o atenție sporită în privința procesului de alegere al sistemelor arhitecturale. Pe fondul schimbărilor economice din ultimii ani, oamenii au devenit mult mai responsabili cu deciziile pe care le iau, orice investiție realizată pentru locuință fiind bine gândită.

Alese corect, sistemele de ferestre și uși pot aduce numeroase avantaje proprietarilor atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Prin urmare, dacă te afli în plin proces de construcție sau modernizare al casei, ALUMIL îți este alături cu produsele sale premium pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate.

ALUMIL te ajută să investești inteligent în locuința ta!

Cu o prezență de peste 30 de ani în domeniul ușilor și ferestrelor, ALUMIL este astăzi un pilon important al acestei industrii datorită sistemelor arhitecturale din aluminiu proiectate și fabricate în concordanță cu nevoile fiecărui segment de piață.

Fiind un promotor al inovației, ALUMIL s-a dedicat cercetării la cel mai înalt nivel, reușind să dezvolte soluții și sisteme arhitecturale, ce prezintă:

 • un design remarcabil;

 • înalte performanțe în materie de siguranță, sustenabilitate și eficiență energetică. 

Toate aceste aspecte sunt cerințe fundamentale ale societății de astăzi, ele fiind puncte de referință ale comportamentului de consum al oamenilor. Luând în considerare aceste aspecte, ALUMIL furnizează peste 65 de sisteme de uși și ferestre din aluminiu, destinate fiecărui tip de arhitectură al casei. Toate soluțiile arhitecturale oferite au scopul de a crea un aspect de excepție al locuinței și de a reduce semnificativ costurile cu energia.

Ce tipuri de uși și ferestre de aluminiu îți furnizează ALUMIL?

Indiferent de arhitectura casei tale, ALUMIL te ajută să identifici sistemul care se potrivește cel mai bine cu aceasta.

În acest context, aspectele prioritare pe care trebuie să le analizezi sunt:

 • Întreaga structură arhitecturală a clădirii;

 • Disponibilitatea spațiului din încăperi;

 • Spațiul avut la dispoziție pentru a poziționa corect ferestrele și ușile;

 • Cantitatea de lumină naturală pe care o dorești în locuință;

 • Necesitățile familiei în privința izolării termice și fonice;

 • Condițiile climatice specifice zonei;

 • Alte elemente de natură tehnică sau estetică a casei.

În funcție de aceste aspecte, te poți orienta mult mai simplu asupra tipologiei potrivite de uși și ferestre.

În plus, ALUMIL îți pune la dispoziție un ghid care să te ajute să selectezi corect produsele de tâmplărie. În funcție de ce sistem îți dorești (uși de acces, ferestre batante sau glisante) și de necesitățile tale din perspectiva arhitecturii casei, bugetului și a altor elemente de interes, vei putea alege smart soluția de care ai nevoie.

În portofoliul ALUMIL se regăsesc o diversitate de usi si ferestre de aluminiu:

 • Ferestre pivotante verticale/orizontale;

 • Cu diferite tipuri de deschidere;

 • Combinații de ferestre glisante și batante;

 • Sisteme de uși liftant-glisante avansate;

 • Sisteme de uși armonice etc.

Acum, orice ideal de fereastră sau ușă poate deveni realitate cu ALUMIL. Astăzi ai acces la noi generații de produse din aluminiu dezvoltate de ALUMIL, care satisfac în totalitate standardele actuale de funcționalitate și design.

Produsele ALUMIL - Design de excepție în echilibru perfect cu siguranța și confortul

Punctul de referință pentru sistemele arhitecturale ALUMIL este aluminiul, el fiind materialul premium care oferă cele mai multe performanțe din punct de vedere tehnic și estetic.

Fiind concepute în baza acestui metal durabil, sistemele de uși și ferestre ALUMIL îți vor oferi performanțe de top în ceea ce privește:

 • Izolarea termică - produsele ALUMIL garantează rezultate excepționale în privința izolării termice, datorită profilelor din aluminiu consolidate cu o poliamidă specială. Astfel, indiferent de sezon, te vei bucura de un confort termic optim, în acord cu nevoile tale.

 • Izolarea fonică - sistemele asigură un grad superior de izolare fonică, datorită materialelor puternic izolatoare utilizate. Zgomotele nu vor pătrunde în locuință, iar tu vei obține ambientul plăcut și relaxant de care ai nevoie.

 • Protecție anti-efracție - datorită structurii rezistente a sistemelor, nu trebuie să îți faci griji în privința securității. Mai mult decât atât, sistemele ALUMIL prezintă un certificat ce atestă protecția anti-efracție, în conformitate cu standardul internațional RC - Resistance Classification.

Dacă privim din perspectiva design-ului, toate reședințele moderne prezintă un aspect minimalist, liniar, acesta fiind în acord cu tendințele care domină astăzi domeniul amenajărilor. Unul dintre aceste trenduri este conceptul "less is more", acesta fiind implementat cu succes în estetica produsele ALUMIL.

Alături de ALUMIL te poți exprima liber din perspectiva design-ului. Datorită profilelor din aluminiu, ferestrele și ușile se pot adapta viziunii tale în privința cromaticii sau formei lor. Astfel, rezultatul final va fi 100% compatibil cu întreaga estetică a casei, dar și cu identitatea familiei.

Un gând de final

Ușile și ferestrele sunt fără îndoială investiții pe viață pentru orice locuință, de aceea soluțiile alese trebuie să garanteze rezultate excepționale și de durată. 

Investind în produse de înaltă calitate, vei obține o locuință cu personalitate, în care te vei bucura de confort și siguranță. Trăiește experiența pe care o oferă ALUMIL!


Adaugati la favorite