Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Analiză SMARTIA MF65: Un sistem de uși armonice termoizolante de înaltă calitate

SMARTIA MF65, noul sistem de uși armonice creat de ALUMIL, nu este doar un sistem de înaltă performanță, ci și un sistem cu o estetică deosebită. Dacă sunteți în căutarea unuia din cele mai impresionante sisteme de uși armonice de pe piață, căutați SMARTIA MF65. Acestea se adaptează pentru orice spațiu, datorită designului lor minimalist și profilelor din aluminiu subțiri, care aduc o estetică modernă, susținând până la 140 kg per orificiu. În plus, structura ranforsată oferă protecție împotriva intrării prin efracție, iar materialele de înaltă calitate asigură o eficiență energetică ridicată și costuri de întreținere scăzute pe termen lung.

Termoizolație de top

Dacă vorbim de eficiență energetică, termoizolația este esențială pentru menținerea valorii totale a proiectului dumneavoastră și pentru menținerea unui nivel confortabil de temperatură pe toată durata anului. Sistemul de uși armonice SMARTIA MF65 crește eficiența energetică și generează economii de costuri, datorită performanțelor de termoizolație de top (până la Uw = 1,1 W/m2K).

Un stil minimalist care se face remarcat

Puteți integra SMARTIA MF65 în designul dumneavoastră minimalist fără a face rabat de la robustețe sau estetică. Profilele din aluminiu abia vizibile adaugă o calitate vizuală deosebită în ceea ce privește conexiunea cu exteriorul și îmbunătățesc estetica pe termen lung, creând un stil general elevat al spațiului dumneavoastră.

Bucurați-vă de lumină naturală

Designul sistemului de uși armonice SMARTIA MF65 a fost conceput pentru a aduce maximum de lumină naturală în spațiul dumneavoastră, cu profile subțiri (88 mm lățime a profilului din aluminiu, din canat în canat). Dacă doriți o modalitate ecologică de iluminare a spațiului dumneavoastră, MF65 este alegerea ideală. Noul sistem de uși armonice de la ALUMIL este deosebit de atrăgător, având un design modern care este nu doar estetic, ci și economic din punct de vedere al costurilor cu energia, contribuind la creșterea nivelului de confort al locuinței.

Performanțe spectaculoase pe toate fronturile

Sistemul atinge performanțe de top în ceea ce privește permeabilitatea la aer (clasa 3), etanșeitatea la apă (8A) și rezistența la încărcarea din vânt (clasa 2), oferind o soluție fiabilă pe tot parcursul anului. De asemenea, MF65 oferă un nivel superior de protecție împotriva pătrunderii prin efracție, cu încuietori cvadruple, cu blocare în trei puncte și un mecanism special de blocare a ridicării. Trebuie remarcat că structura ranforsată a SMARTIA MF65 permite o sarcină maximă de până la 140 kg per orificiu, garantând durabilitate maximă și permițând construcții robuste de mari dimensiuni (până la 1,3 m lățime sau până la 3 m înălțime).

Un sistem de uși armonice care ridică ștacheta

SMARTIA MF65 stabilește un nou standard pentru sistemele de uși armonice termoizolante. Indiferent dacă doriți să instalați un sistem nou sau să îl modernizați pe cel existent, SMARTIA MF65 este o soluție uluitoare. Prin performanțele sale de top și prin estetica sa de neegalat, corespunde tuturor așteptărilor!

Adaugati la favorite