Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Georgios Milonas: „Rămânem concentrați pe viziunea noastră de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a oamenilor”

Pe 7 februarie, QualityNet Foundation a prezentat companiile grecești care s-au remarcat drept „Cele mai sustenabile companii din Grecia în anul 2022”. Atunci s-au anunțat rezultatele evaluării anuale a performanțelor corporative din punctul de vedere al sustenabilității, pe baza criteriilor ESG. Criteriile ESG măsoară performanțele în domeniul protecției mediului, al activităților sociale și al guvernanței corporative, creând un nou model de afaceri.

Pentru al doilea an consecutiv, ALUMIL a fost inclusă pe lista celor mai sustenabile companii din Grecia, demonstrând cât de mult se concentrează pe valorile de dezvoltare durabilă, economie circulară, transformare digitală și responsabilitate socială corporativă.

Președintele și CEO-ul Grupului ALUMIL, domnul Georgios Milonas, a ținut un discurs, mulțumind organizației pentru onoarea de a fi primit această distincție. Printre altele, a declarat: „Rămânem concentrați pe viziunea noastră de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a oamenilor, dezvoltând sisteme arhitecturale „verzi” din aluminiu de cea mai înaltă calitate și cu cele mai bune performanțe, care sunt create pe baza unei abordări sustenabile. Produsele noastre echipează clădirile din întreaga lume, contribuind la construirea unor clădiri care oferă o eficiență energetică ridicată și condiții de trai mai bune. Este o mare onoare pentru ALUMIL să fie distinsă, pentru al doilea an consecutiv, cu titlul de una dintre cele mai sustenabile companii din Grecia”.

Adaugati la favorite