Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

ALUMIL 2021: Cele mai bune momente corporate

 

Pe parcursul anului trecut, ALUMIL a desfășurat activități pe toate palierele, deschizând noi căi de business la nivel internațional. Cu siguranță a fost încă un an în care pandemia de Coronavirus ne-a complicat viața și a afectat economia globală. Cu toate acestea, 2021 a fost un an de succes pentru întregul grup.

În ceea ce privește dezvoltarea de produse noi, compania a continuat să ridice ștacheta consolidând departamentul de Cercetare & Dezvoltare. Au fost lansate noi sisteme, oferind soluții inovatoare pentru o gamă largă de proiecte. Respectiv, ALUMIL a continuat să participe la proiecte solicitante din întreaga lume, confirmând flexibilitatea și varietatea portofoliului său de produse.

În domeniul Responsabilității Sociale Corporative, anul acesta s-a dovedit a fi unul deosebit de fructuos. Expoziția ArXellence 2 și al 2-lea Raport de sustenabilitate au ieșit în evidență. În ceea ce privește distincțiile, compania a primit multiple premii și a fost inclusă în listele companiilor de top din Grecia, consolidându-și și mai mult poziția.

Fiecare an nou este plin de noi provocări care au nevoie de soluții. 2021 a fost un an de succes, care a consolidat brandul ALUMIL la nivel internațional, dar mai ales a îmbunătățit viața oamenilor, prin sisteme arhitecturale de aluminiu de ultimă generație.

 

Proiecte Internaționale

Pendrel project

Pendrell – Vancouver

1770 Pendrell este un turn contemporan de 21 de etaje care a fost construit recent în zona West End, una dintre cele mai dens populate regiuni din Vancouver. Spectaculoasa clădire se distinge prin designul arhitectural impresionant, iar anvelopa clădirii este împărțită în două blocuri separate, oferind un sentiment de dinamicitate.

Foundry Quarter – Reading

Foundry Quarter oferă orașului Reading o opțiune în ceea ce privește locuințele moderne. Tinerii oameni de afaceri, nomazii digitali și antreprenorii pot locui și lucra acolo, într-un mod armonios, sigur și vesel.

Foundry project
National Gallery of Greece

Galeria Națională a Greciei – Atena

ALUMIL a participat la acest proiect cu o multitudine de sisteme arhitecturale din aluminiu. Dintre acestea menționăm SMARTIA M50, un sistem perete cortină avansat.  Celelalte două sisteme sunt SMARTIA S560  (sistem liftant-glisant) și SMARTIA S67 (sistem batant). Acestea completează construcția prin oferirea de funcționalitate ridicată, izolare termică superioară și fiabilitate maximă. 

Wilde StayCity – Londra

Apartamentele moderne din Wilde StayCity din Londra sunt echipate cu sistemul batant excepțional de la ALUMIL, SUPREME S77, care contribuie la întregirea design-ului final și oferă în același timp eficiență termică ridicată, reducere fonică, etanșeitate și impermeabilitate.

Staycity Wilde project

Produse Noi

aluminium system M35

Smartia M35 - Sistem de Perete Cortină

Superioritatea sistemului M35 se regăsește în flexibilitatea sa și în excepționalul design minimalist. Practic este un sistem ce afișează doar o grosime de 35mm din lățimea feței vizibile de aluminiu. Această caracteristică face ca sistemul să reprezinte o soluție excepțională pentru proiecte precum lobby-uri de hoteluri, fațade pentru muzee, spații de expoziții, vitrine de magazine și clădiri ce necesită o fațadă transparentă în general.  

Noi Sisteme de Împrejmuiri

Cele 3 noi sisteme de împrejmuiri dezvoltate de ALUMIL se remarcă prin robustețe, varietate însemnată de soluții tehnice și nivelul lor ridicat de personalizare care oferă întotdeauna un rezultat unic și perfect adaptabil celor mai exigente cerințe.  Aceste sisteme sunt SMARTIA FC10, FC60 și FC80 și au fost au fost concepute pentru a satisface cele mai exigente specificații, oferind o gamă extrem de variată de soluții de construcție.

Aluminium fence
Winter view though aluminium windows

SMARTIA M450

SMARTIA M450 SMARTIA M450 satisface solicitările exigente ale reședințelor moderne privind izolarea termică avansată și trendurile arhitecturii transparente. Designul minimalist și inovativ cu numai 25 mm de aluminiu vizibil la profilul de îmbinare, îl scoate în evidență, oferind iluminare naturală și sporind conexiunea vizuală cu mediul exterior.

Barcode Cladding

Barcode Cladding este ideal pentru acoperirea suprafețelor mari cu un design impresionant. De la spațiile comerciale și cele de birouri până la reședințe moderne, noua serie de placări de la ALUMIL se potrivește pentru orice tip de construcție. Sistemul oferă o gamă largă de profile și culori și poate fi combinată perfect cu sisteme de iluminat cu LED, profile perforate și produse din lemn compozit, cum ar fi  Woodalux®.

Aluminium system barcode cladding placed on a building

Distincții

gsb

GSB International – Certificare Premium Coater

ALUMIL a devenit prima companie din Grecia cu certificare Premium Coater & Sea Proof Plus în sistemele arhitecturale din aluminiu, emisă de către GSB International. Este de remarcat faptul că ALUMIL a fost prima companie grecească de extrudare cu o certificare GSB pentru tratarea suprafețelor obținută în 2003.

Includerea în indicele bursier Athex ESG

ALUMIL este printre primele 35 de companii din Grecia care îndeplinesc criteriile de includere în Athex ESG. Acesta este un nou indice bursier care va monitoriza performanța companiilor în ceea ce privește mediul, activitățile sociale și guvernanța corporativă.

esg
Speeker of diamonds awards

Premiu la Diamonds of the Greek Economy

Acest premiu a completat progresul semnificativ care a fost realizat în ceea ce privește transformarea administrativă și digitală, investiția masivă în Cercetare & Dezvoltare, inițiativele inovatoare precum ArXellence și ALUMIL Academy și, cel mai important, prezența în continuă creștere a companiei pe piețele internaționale.

Superbrands 2021

Pentru a 3-a oară consecutiv, ALUMIL iese în evidență în cadrul ceremoniei de premiere a Superbrands, primind încă o dată premiul ca fiind unul dintre mărcile corporative de top din Grecia! La evenimentul plin de farmec, care a avut loc pe 1 decembrie, au fost prezenți oameni de afaceri și antreprenori din toate domeniile de activitate economică a Greciei.

Superbrands awards

Responsabilitate Socială Corporativă

 

aluminium scrap

Noua unitate de reciclare

Urmărind intenția noastră principală de a ne îmbunătăți operațiunile cu procesele de producție care să minimizeze amprenta de carbon, am investit 4,6 milioane de euro într-o nouă unitate de separare a deșeurilor de aluminiu, care a fost creată recent în unitățile noastre din Grecia, în vederea îmbunătățirii proceselor noastre de reciclare.

Al 2-lea Raport de sustenabilitate

În 2021, am publicat al doilea Raport de sustenabilitate, ca rezultat al îmbunătățindu-ne strategia ecologică și durabilă. Raportul oferă o perspectivă completă asupra activităților Grupului în ceea ce privește mediul, guvernanța corporativă, resursele umane și responsabilitatea socială.

Modern minimal building
Arxellence exhibition stands

Expoziția ArXellence

În septembrie 2021, centrul comunității arhitecturale globale a fost la Salonic. Expoziția oficială a concursului internațional de arhitectură organizat de ALUMIL s-a desfășurat cu un succes total, primind recenzii excelente din partea lumii arhitecturii, a instituțiilor și mai ales a cetățenilor din Salonic.

Ambasadorii Verzi

Anul trecut, Ambasadorii verzi, echipa de voluntari formată din angajații ALUMIL, a sărbătorit un an de la înființare. Principalele obiective ale echipei au fost creșterea gradului de conștientizare în rândul angajaților din companie asupra problemelor ecologice și luarea de inițiative pentru a proteja mediul prin acțiuni atât în interiorul, cât și în afara companiei.

Alumil Green Ambassadors

 

Training - Parteneri

Alumil academy people

ALUMIL Academy: primii absolvenți

Prima absolvire a ALUMIL Academy a avut loc în decembrie. Studenții din Salonic, Grecia, au finalizat cele 600 ore de pregătire în cadrul programului „Tehnician Rame din Aluminiu”. Printre absolvenții Academiei s-au numărat meșteri, constructori, fabricatori, dar și persoane care au făcut primii lor pași în industria aluminiului.


 

Adaugati la favorite