Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

ALUMIL oferă uși și ferestre din aluminiu aliniate cu standardul nZEB

Eficiența energetică și protecția mediului înconjurător sunt din ce în ce mai importante în domeniul construcțiilor. Implementarea standardului nZEB (consum de energie aproape zero) este o cerință în creștere în industria construcțiilor și a arhitecturii, iar sistemele arhitecturale din aluminiu reprezintă o soluție de top pentru îndeplinirea acestui standard.

În acest context, ALUMIL este partenerul ideal pentru cei interesați de construirea unei locuințe sustenabile. Cu o experiență vastă și o abordare orientată spre inovație și performanță, ALUMIL oferă soluții personalizate și calitate superioară în proiectarea de uși și ferestre din aluminiu, aliniate noilor cerințe de performanță energetică nZEB.

Standardul nZEB: Clădiri cu emisii nete zero și economii energetice semnificative

Standardul nZEB (nearly Zero Energy Buildings) sunt construcțiile cu un consum de energie aproape sau egal cu zero, iar energia necesară este în principal, asigurată din surse regenerabile.

Conceptul de construcție nZEB a apărut ca un rezultat al eforturilor Uniunii Europene de a reduce impactul emisiilor de gaze cu efect de seră, diminuând totodată, consumul excesiv de resurse în contextul îngrijorărilor legate de încălzirea globală.

În acord cu prevederile legale ale Legii nr. 372/2005 privind performanța energetică a clădirilor, construcțiile noi, predate după 31 decembrie 2020, trebuie să prezinte un consum de energie convențională aproape egal cu zero.

De asemenea, în cazul unor renovări considerabile ale clădirilor, se impune respectarea standardului nZEB.

În esență, standardul nZEB reprezintă un standard energetic ridicat pentru clădiri, care impune ca acestea să producă atât de multă energie pe cât o consumă.

Iată 5 beneficii ale clădirilor care respectă standardul nZEB

  • Costuri mai mici la facturi: o casă care respectă standardul nZEB este concepută astfel încât să folosească responsabil energia, prin intermediul sistemelor de încălzire/ răcire, de ventilație etc. Ținând cont de gradul de eficiență energetică obținut prin proiectarea și construcția clădirii, costurile cu energia sunt semnificativ reduse sau pot ajunge chiar la valoarea zero.

  • Protecția mediului înconjurător: o astfel de clădire reduce semnificativ emisiile de dioxid de carbon, prin folosirea surselor de energie regenerabilă și optimizarea consumului de energie. Aceasta are un impact pozitiv asupra mediului și contribuie la îndeplinirea obiectivelor de reducere a emisiilor la nivel global.

  • Nivel înalt de izolare termică și fonică: clădirile sustenabile sunt proiectate astfel încât să ofere un mediu de locuit sau de lucru confortabil, cu temperatură și nivel de umiditate adecvate și o izolare fonică eficientă. În acest context, se asigură un nivel înalt de confort pentru proprietari, fără a fi necesară utilizarea excesivă a energiei.

  • Valoare crescută a proprietății: o locuință cu performanță energetică  nZEB prezintă o valoare mai mare pe piața imobiliară, datorită beneficiilor semnificative pe care le oferă proprietarilor. Acestea sunt percepute ca fiind mai eficiente din punct de vedere energetic și ecologice, fapt care poate atrage un număr mai mare de cumpărători.

  • Investiție durabilă: Construirea unei case care respectă standardul nZEB reprezintă o investiție pe termen lung, care oferă avantaje considerabile pe o perioadă îndelungată de timp. Reducerea costurilor de întreținere, protecția mediului înconjurător și nivelul crescut de confort oferit proprietarilor fac din acest tip de clădire o alegere durabilă și inteligentă pentru orice investitor.

Construiește-ți casa conform standardului nZEB cu uși și ferestre din aluminiu dezvoltate de ALUMIL

ALUMIL este o companie de top în domeniul ferestrelor și ușilor, care își asumă constant un angajament față de sustenabilitate și protecția mediului înconjurător. ALUMIL este un partener de încredere pentru oricine își dorește să construiască o casă conform standardului nZEB, oferind sisteme arhitecturale inovatoare care îmbină eficiența energetică cu designul modern.

Sistemele de uși și ferestre din aluminiu ALUMIL sunt proiectate astfel încât să ofere o izolare termică și fonică optimă, contribuind la reducerea pierderilor de energie și la creșterea confortului.

Aceste sisteme sunt disponibile într-o varietate de modele și finisaje, astfel încât să se potrivească cu orice stil arhitectural și preferințe estetice ale proprietarilor.

Important de menționat este că în portofoliul ALUMIL se regăsesc soluții pentru crearea ferestrelor și ușilor, sisteme outdoors și pergole bioclimatice și multe alte sisteme care pot fi incluse cu succes într-o locuință modernă sustenabilă.

Atinge standardul nZEB cu sistemele de uși și ferestre din aluminiu!

Atingerea standardului nZEB este o prioritate majoră în industria construcțiilor moderne. În acest sens, sistemele de uși și ferestre din aluminiu joacă un rol important în asigurarea eficienței energetice și în reducerea emisiilor de carbon.

Portofoliul variat de produse ALUMIL este proiectat astfel încât să îndeplinească cele mai riguroase cerințe în ceea ce privește eficiența energetică, siguranța și designul. Ușile și ferestrele ALUMIL sunt fabricate din profile de aluminiu de înaltă calitate, care oferă o rezistență ridicată la intemperii și coroziune, iar sticla folosită este de o calitate premium, ce asigură o izolare termică excelentă.

Așadar, cu soluțiile de uși și ferestre din aluminiu dezvoltate de ALUMIL, casele cu performanță energetică nZEB devin o realitate tangibilă. 


ALUMIL este partenerul de încredere pentru toți cei care doresc să își construiască o casă conform cu standardul nZEB, sistemele arhitecturale oferite fiind ideale pentru atingerea acestui obiectiv.

Adaugati la favorite