Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Ambasadorii Verzi ALUMIL împlinesc un an!

În urmă cu mai bine de un an a fost creată echipa voluntară de angajați ALUMIL, Ambasadorii Verzi. Principalele obiective ale echipei au fost îmbunătățirea nivelului de conștientizare al angajaților companiei cu privire la problemelor ecologice și luarea de inițiative pentru a proteja mediul prin acțiuni întreprinse atât în interiorul, cât și în afara companiei.

Un an mai târziu, numărul Ambasadorilor Verzi a crescut, iar aceștia au reușit să finalizeze o mulțime de activități interesante. În continuare sunt prezentate câteva dintre cele mai importante măsuri luate de echipă pe parcursul anului trecut:

Curățarea unei plaje din afara Salonicului

Pe data de 8 mai, în urma evenimentului anual „Ziua maritimă europeană”, Ambasadorii Verzi au participat la acțiunea de curățare a zonei de coastă din Epanomi, lângă Salonic. Acțiunea a fost organizată de Primăria Salonic, cu contribuția mai multor grupuri. Rezultatul final: 182 de saci, din care 80 care conțineau deșeuri și 102 care conțineau materiale reciclabile.

Curățarea zonei din jurul lacului Doirani

Echipa a răspuns inițiativei Biroului General de Turism al Unității Regionale Kilkis și s-a deplasat până la lacul Doirani. Acolo, voluntarii noștri au participat la o operațiune de curățare a malurilor lacului. La sfârșitul acestei activități de voluntariat au fost colectați peste 6.000 de litri de deșeuri.

Plantare de copaci

Acest eveniment special, o inițiativă a echipei Greek Eco Project, a fost sub supravegherea Direcției de Reîmpădurire din Macedonia și Tracia. La acțiunea de plantare de copaci din regiunea Triadi din Salonic au participat în total 150 de persoane - inclusiv membri ai echipei noastre - voluntarii reușind să planteze 480 de puieți.

Cultură corporativă verde

84 de indicatoare de comportament verde au fost amplasate în unitățile noastre din Atena și Salonic. Aceste indicatoare încurajează angajații companiei noastre să adopte practici zilnice ecologice, prin reducerea amprentei energetice. Mai mult, anul trecut am încetat să mai folosim pahare de plastic în unitățile noastre și continuăm să ne educăm angajații cu privire la valorile sustenabilității și economiei circulare prin intermediul videoclipurilor și campaniilor desfășurate în interiorul companiei.

Întâlniri – Webinare

O dată la două luni, Ambasadorii Verzi programează o întâlnire pentru a discuta noi subiecte asupra cărora compania trebuie să se concentreze. Mai mult, echipa elaborează planul de acțiune pentru lunile următoare și, în unele situații, invită și alte echipe sau instituții care activează în domeniul mediului și al protecției mediului. 


În urmă cu mai bine de un an a fost creată echipa voluntară de angajați ALUMIL, Ambasadorii Verzi. Principalele obiective ale echipei au fost îmbunătățirea nivelului de conștientizare al angajaților companiei cu privire la problemelor ecologice și luarea de inițiative pentru a proteja mediul prin acțiuni întreprinse atât în interiorul, cât și în exteriorul companiei.

Adaugati la favorite