Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Eden Roc Residence: Complexul rezidențial de lux care alege ALUMIL

Unul dintre marile avantaje pe care le are un complex rezidențial de lux sunt serviciile hoteliere premium, Eden Roc Residence fiind un caz similar. Clădirea este o adiție impresionantă la amprenta urbană a orașului Limassol și constituie o mare atracție pentru cei care caută o reședință cu standarde înalte.

Locația Eden Roc este excelentă, fiind localizată în centrul Limassolului, la numai jumătate de kilometru de malul mării. Infrastructura clădirii este dezvoltată în jurul unei grădini frumos aranjate, având înălțimea de 8 etaje. Designul caracteristic al Eden Roc aduce cu un superyacht și atrage imediat atenția. Abordarea orizontală a proiectării este evidențiată (se extinde la peste 300 de metri liniari în lungime), oferind un aspect mult mai prietenos și familiar construcției.

Interiorul apartamentelor Eden Roc urmează stilul minimalist, cu linii simple și mici detalii de lux. Sistemele ALUMIL completează perfect estetica clădirii. Pe de-o parte, sistemul liftant glisant SMARTIA S560 oferă robustețe, eficientizează iluminarea naturală iar, pe de altă parte, sistemul batant SMARTIA S67 oferă izolare termică performantă și niveluri excepționale de etanșeitate la apă. În plus, sistemul izolat termic COMFORT M3 susține construcția, asigurând rezistența la încărcături puternice ale vântului. Principalele dotări pentru rezidenții Eden Roc includ: spa, piscină în aer liber, piscină interioară încălzită, sală de sport și loc de joacă.

Eden Roc Residence, deși este o construcție impozantă, are un aspect elegant, cu clasă. Este o clădire cu design unic și caracter internațional, reprezentând o adiție importantă proiectelor rezidențiale moderne echipate cu avansatele sisteme din aluminiu de la ALUMIL. 

Adaugati la favorite