Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Cea de-a 10-a ceremonie “Ziua porților deschise din Salonic” cu ALUMIL ca sponsor de onoare

ALUMIL a dovedit că susține constant inițiativele de a pune arhitectura la loc de cinste și de a-i  consolida poziția în societate. Încă o dată, compania a fost sponsorul de onoare a celei de-a 10 ediții a Zilei Porților Deschise din Salonic, care s-a desfășurat în weekendul 23-24 octombrie 2021.

În cadrul Zilei Porților Deschise din acest an, am invitat oamenii din Salonic să se plimbe și să redescopere istoria orașului, prin prisma vechilor simboluri ale orașului. Așadar, înaintea evenimentului de pe 23 & 24 a lunii octombrie, în cadrul Zilei Porților Deschise, a fost pregătit, ca parte a Expoziției ArXellence 2, „Turul Mersului Industrial”. Participanții acestui tur au avut oportunitatea să se plimbe pe lângă vechile facilități odată înfloritoare ale Porții de Vest. Oprirea finală a turului a fost curtea clădirii istorice a Măcelăriei Municipale, care a găzduit expoziția ArXellence 2, cu peste 170 de propuneri arhitecturale din toată lumea. 

„Turul Mersului Industrial”- care a atras un număr mare de oameni în septembrie - a fost parte a celor 10 plimbări organizate timp de 2 zile în octombrie. De la Cascadele Vestice până la Rutele de Negoț, de la Complexul Galeriilor și Districtul Rural, Ziua Porților Deschise din Salonic, a invitat vizitatorii să ia parte la o călătorie unică în istoria orașului pentru a se bucura de trecutul multicultural și de schimbările arhitecturale din timp.

Ziua Porților Deschise din Salonic a fost încheiată cu succes, oferind un tur unic vizitatorilor săi. ALUMIL, în calitatea sa de sponsor de onoare, salută Ziua Porților Deschise și evenimentele sale paralele, care oferă cetățenilor din Salonic oportunitatea de a învăța despre trecutul istoric și clădirile noi, subliniind valoarea arhitecturii în viața noastră.

 

Adaugati la favorite