Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Wilde Staycity ApartHotel: Sistemele Alumil într-o zonă în continuă dezvoltare din Londra

Modelul acestui hotel se bazează pe apartamente, nu pe camere individuale, acest lucru devenind din ce în ce mai popular la nivel internațional. Așa zisele apart-hoteluri reprezintă un nou trend care le oferă vizitatorilor o cazare complet nouă, cu un nou set de beneficii față de hotelurile convenționale. 

În Aldgate, una dintre zonele populare din estul Londrei, Grupul Hotelier Staycity a venit cu o nouă clădire de apartamente care completează deja binecunoscutul lanț hotelier. Aceasta este Wilde Aldgate Tower Bridge, o nouă cazare Staycity care urmează logica unor apartamente cu infrastructura unui hotel. Noul “aparthotel”- proiectat de Dexter Moren Associates- care face parte din seria Wilde și este inspirat de Oscar Wilde promite o experiență care oferă lux, confort și, mai presus de toate, căldura unui cămin.

Printre cele 156 de apartamente și studiouri ale Wilde Aldgate Tower Bridge, vizitatorul poate găsi spațiul care i potrivește cel mai bine. Apartamentele proiectate atent, cu mobilier premium, bucătării moderne și electrocasnice de la firme de renume, oferă un vibe special de intimitate, în timp ce recepția și serviciile hoteliere sunt disponibile 24/7, complimentând perfect experiența unei cazări hibrid. Apartamentele moderne sunt echipate cu sistemul batant excepțional, SUPREME S77, contribuind la întregirea design-ului final și oferind în același timp eficiență termică ridicată, reducere fonică, etanșeitate și impermeabilitate.

Wilde Aldgate Tower Bridge din Staycity Aparthotels este un apartament-hotel contemporan într-una din cele mai promițătoare zone ale Londrei. Sistemele ALUMIL susțin constant proiectele cu grad ridicat de dificultate, întotdeauna depășind așteptările și îmbinând performanța înaltă cu estetica inegalabilă.

 

Adaugati la favorite