Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Închiderea ușoară & Unitatea liftantă: Două noi inovații care “iți ridică” greutatea de pe umeri!

 

Preocuparea ALUMIL pentru inovație și construirea excelenței sunt binecunoscute. Departmentul de Cercetare & Dezvoltare a anunțat recent două noi soluții inovative, care reiterează funcționalitatea a două sisteme de top, transformând utilizarea lor într-un proces extrem de ușor.

 

Inovația Nr. 1: Unitatea liftantă

 

Sistemele liftant-glisante SMARTIA S560 și SUPREME S700 impresionează prin designul lor, care eficientizează iluminarea naturală, fiind, în același timp, ideale pentru acoperirea spațiilor vaste. Așadar, în ceea ce privește utilizarea zilnică, clienții mânuiesc câteodată cercevele de dimensiuni mari care sunt de obicei mai grele decât alte soluții convenționale. 

Pentru a facilita experiența utilizatorului, am dezvoltat accesoriul denumit “Unitate liftantă” pentru ambele serii. Datorită acestei soluții inovatoare, forța necesară pentru ridicarea sistemului de către utilizator este cu 50% mai mică. Așadar, operațiunile zilnice ale acestor sisteme liftant-glisante de succes, devin mai ușoare, nu obosesc utilizatorul. Nici măcar  persoanele în vârstă nu vor întâmpina dificultăți în manevrarea acestor sisteme.

De asemenea- special pentru serial SUPREME S700 - Unitatea liftantă dă posibilitatea construirii unor clădiri și mai mari, crescând capacitatea cercevelei de susținere a greutății de la 400 la 600 kg! O astfel de soluție pavează drumul pentru mai multe construcții impresionante, care vor satisface și mai mult nevoia pentru iluminare naturală și design minimalist.

 

Inovația Nr.2: Închiderea ușoară

 

În plus față de Unitatea liftantă,  este disponibilă încă o soluție care poate ușura utilizarea sistemului SUPREME 700. La ALUMIL, concentrându-ne pe siguranță și ușurința utilizării sistemelor, am dezvoltat tehnologia “Închidere ușoară”, care ajută cerceveaua sistemului liftant-glisant S700 să se închidă fără efort, fără riscul unei trântiri accidentale, care ar putea afecta integritatea ramei sau a cercevelei. În plus, sistemul devine și mai sigur pentru cei care îl folosesc zi de zi, totodată sporind sentimentul general de liniște al căminului dumneavoastră prin funcționalitatea neîntreruptă.

Prin aceste două soluții, ALUMIL consolidează ideea de companie care are grijă de bunăstarea oamenilor ce ne utilizează produsele, ei fiind prioritatea noastră. Noile mecanisme de “Unitate liftantă” și “Închidere ușoară” demonstrează posibilitatea îmbunătățirii unui sistem de calitate superioară, desăvârșind rezultatul final.

 

Adaugati la favorite