Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

3 modele de compartimentari interioare pentru spații office

Sistemele destinate compartimentării spațiilor interioare sunt soluții moderne, care creează posibilități extinse în proiectarea spațiilor comerciale și office. 

Aceste soluții de arhitectură modernă sunt integrate din ce în ce mai mult în proiectele de amenajare birouri, spații HoReCa și chiar locuințe, prin prisma avantajelor pe care le oferă în materie de estetică și funcționalitate. 

Cu ajutorul sistemelor de compartimentare, se delimitează inteligent anumite zone de interes, valorificându-se la maxim potențialul luminii naturale și a detaliilor arhitecturale ale clădirii.

Sistemele de compartimentari interioare - Ideale pentru reconfigurarea smart a spațiului office

Abordarea sistemelor de compartimentari interioare reprezintă una dintre soluțiile sigure și eficiente de definire a spațiului de lucru disponibil, creându-se astfel zone de lucru separate. Astfel de sisteme sunt din ce în ce mai abordate în proiectele de amenajări birouri prin prisma faptului că oferă libertatea de a proiecta spațiul interior în funcție de particularitățile fiecărui business.

Această tendință de compartimentare cu pereți din sticlă a devenit populară datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă. Doriți să aflați de ce sistemele de compartimentare pentru birouri reprezintă o soluție ideală pentru business-ul dumneavoastră? Ei bine, iată câteva dintre cele mai importante beneficii pe care acestea le oferă:

Delimitarea inteligentă a spațiului office 

Aceste sisteme reprezintă o soluție strategică de a diviza zonele de lucru, menținând în același timp beneficiile unui birou în plan deschis. Printr-o definire smart a spațiului, fiecare zonă se va bucura de o înaltă funcționalitate și un aspect autentic.

Crearea unei continuități vizuale

Cu toate că delimitează spațiul, astfel de sisteme oferă sentimentul general de spațiu deschis, ce îndeamnă la colaborare, furnizând totodată și intimitate pentru angajați. Practic, prin compartimentare nu este fracționată armonia estetică a spațiului de birou. În esență, ea permite să apreciem amenajarea ca un tot unitar, nu ca un ansamblu de spații individuale.

Îmbunătățirea esteticii spațiului 

Sistemele de compartimentare cu sticlă prezintă o estetică modernă, ele putând fi integrate în numeroase stiluri arhitecturale. Prin frumusețea și eleganța lor, zonele definite vor obține un plus de personalitate. În plus, întregul design al spațiului office va fi parte integrantă din identitatea companiei, devenind practic o carte de vizită a acesteia.

Maximizarea luminii naturale 

Mizând pe compartimentare, zonele vor fi mai ușor de iluminat, creându-se mediul ideal pentru desfășurarea activităților. Lumina naturală joacă un rol cheie în crearea ambianței potrivite și în obținerea efectului de spațiu mare și aerisit. În plus, aceste zone devin mai eficiente din perspectivă energetică și confortabile pentru lucru. 

Obținerea unui spațiu cu un grad înalt de izolare fonică

Un spațiu office în plan deschis poate să influențeze negativ concentrarea și productivitatea angajaților. Un mediu zgomotos, supraaglomerat de întâlniri și apeluri telefonice afectează lucrul eficient al angajaților și totodată, starea lor de spirit. De aceea, principalul obiectiv al companiei este de a asigura angajaților săi un mediu de lucru prietenos, prielnic productivității.

Sistemele de compartimentare cu sticlă oferă o protecție fonică superioară, menținând sub control acustica biroului și ambianța generală. 

 

ALUMIL oferă soluții inovatoare de compartimentare pentru spații interioare moderne

ALUMIL este un brand recunoscut în domeniul ușilor și ferestrelor pentru performanțele de top pe care le oferă soluțiile arhitecturale dezvoltate. 

Întotdeauna aliniat tendințelor din arhitectură, ALUMIL creează sisteme din aluminiu, ideale pentru reședințele moderne, dar și ansambluri comerciale sau clădiri de birouri.

ALUMIL pune la dispoziție un portofoliu variat de sisteme pentru delimitarea eficientă a spațiilor interioare, perfecte pentru birouri, unități HoReCa etc. 

ALUMIL surprinde printr-un concept inovator de design pentru soluțiile de compartimentari vitrate. Concret, ALUMIL a dezvoltat 3 noi soluții de compartimentari interioare, perfecte pentru efectuarea partițiilor vitrate destinate ansamblurilor moderne de birouri și nu numai. 

Aceste 3 modele de compartimentari interioare sunt:

SMARTIA P100 Slim

SMARTIA P100 Slim este una dintre propunerile noi, special gândite pentru compartimentări vitrate. Această soluție este una de top, ideală în proiectele moderne de amenajare a clădirilor office. 

Robustețea sa asociată cu estetica deosebită și gama variată de aplicații garantează posibilități nelimitate de proiectare. Complexitatea tehnică pe care o prezintă, alături de calitățile sale excepționale pe linie de izolare fonică și design inovator, face ca acest produs să se alinieze perfect birourilor minimaliste.

SMARTIA P200 Slim

Este unul dintre modelele noi de compartimentari interioare dezvoltate de ALUMIL, cu panouri de sticlă structurată, atașate pe o ramă din aluminiu. SMARTIA P200 Slim prezintă o infrastructură ascunsă și rezistentă din aluminiu, oferind totodată un aspect vizual de excepție. Această soluție ALUMIL este potrivită proiectelor de compartimentare a spațiilor office, furnizând multiple avantaje printre care: protecție fonică, iluminare intensă și design deosebit.

SMARTIA P150 Urban

SMARTIA P150 Urban reprezintă o soluție adițională dezvoltată de ALUMIL pentru partiții de birouri. Acest sistem se integrează perfect în cadrul proiectelor care implică o amenajare în stil industrial a birourilor. 

Seria prezintă un aspect special, de tipul tâmplăriei din oțel. Soluția constă în panouri cu o singură vitrare, prinse pe o structură de aluminiu, dispusă pe mai multe niveluri. Cu certitudine, o astfel de soluție oferă personalitate birourilor prin estetica sa deosebită.

Optează pentru noile soluții de compartimentare proiectate de ALUMIL!

Noile soluții de compartimentari interioare dezvoltate de ALUMIL îndeplinesc cele mai riguroase standarde tehnice și estetice din prezent. Aceste produse sunt concepute în baza unei viziuni inovatoare, care permite o reconfigurare smart a spațiului office, dar într-o manieră elegantă și cu totul spectaculoasă. 

Iluminare maximă, izolare fonică de excepție, rezistență înaltă și estetică desăvârșită sunt atributele care caracterizează cel mai bine soluțiile create de ALUMIL.

Adaugati la favorite