Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

ALUMIL strălucește la premiile “Diamonds of the Greek Economy“

Motto-ul ALUMIL „Building Excellence Every Day”, caracterizează fiecare aspect al activităților companiei. Recent, compania a primit o distincție specială la evenimentul „Diamonds of the Greek Economy 2021”! 

Anul acesta, în timpul celei a 18-a ediții a Forumului anual,  companiile cele mai “sănătoase” și cu cea mai mare creștere din țară au fost premiate. Mai precis, aceste corporații s-au remarcat printre cele mai importante 10.000 de companii, în baza a 5 indicatori economici. ALUMIL, ca și companie de top de peste 3 decenii în domeniul aplicațiilor din aluminiu, a primit o distincție onorifică pentru numeroasele sale activități inovatoare din Grecia și din străinătate. Acest premiu a subliniat progresele semnificative care au fost realizate în ceea ce privește transformarea administrativă și digitală, investițiile importante în domeniul cercetării și dezvoltării, inițiativele inovatoare precum ArXellence și ALUMIL Academy și, cel mai important, prezența sa în continuă creștere pe piețele internaționale. 

Directorul de vânzări pentru Grecia și Cipru, domnul Giorgos Pappas, a primit premiul în numele companiei. În timpul discursului său, domnul Pappas a subliniat că „rezultatele eforturilor noastre justifică munca noastră grea. Acest lucru poate fi ușor obsrevat în creșterea rapidă a cifrei de afaceri și a profitabilității Grupului. ALUMIL a atins profituri înainte de impozitare de 10,96 milioane EUR în 2020 și o cifră de afaceri de 241 milioane EUR. Pe baza estimărilor, cifra de afaceri din prima jumătate a anului 2021 este de așteptat să crească cu peste 26% față de prima jumătate a anului 2020, confirmând mesajele pozitive privind creșterea continuă a grupului. ”
Adaugati la favorite