Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Arhiclub ALUMIL într-un showroom inovator pentru arhitecți, în Kiev

Archiclub este un nou showroom care a fost inaugurat recent în centrul orașului Kiev, pe un bulevard aglomerat. Aceasta este o expoziție - spațiu de coworking, creat pentru a satisface nevoile moderne ale arhitecților, oferind soluții personalizate și produse de înaltă calitate pentru proiectele lor.

Archiclub este o inițiativă unică, deoarece implică 3 brand-uri diferite, fiecare lider în industria sa. Mai exact, industria aluminiului este reprezentată în showroom de ALUMIL, în timp ce mărcile Gentaș și Kalesinterflex reprezintă industria construcțiilor în domeniile lemnului și, respectiv, ceramicii. Participarea ALUMIL cu sistemele sale premium, își consolidează prezența locală în Kiev, își extinde relația cu comunitatea arhitecturală către o regiune mai largă și, mai presus de toate, își evidențiază expertiza internațională. 

Principala problemă pe care Archiclub își propune să o acopere este satisfacerea nevoilor arhitecților, oferindu-le produse excepționale pentru proiectele lor. Este în esență un spațiu în care un profesionist poate găsi soluțiile potrivite pentru proiectele sale. În același timp, Archiclub va funcționa ca un loc în care arhitecții vor putea lucra în spațiile personale disponibile, își vor organiza întâlnirile și, de asemenea, vor împărtăși experiențele cu colegii și colaboratorii lor într-un mediu prietenos și confortabil. 

Prezența ALUMIL ca un brand exclusiv pentru sistemele de aluminiu într-o expoziție modernă precum Archiclub, subliniază intenția companiei de a fi mereu în fruntea progresului. Indiferent de țara în care își desfășoară activitatea.

Adaugati la favorite