Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SUPREME S650 e-Motion: Inovare în mișcare!

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi o casă ale cărei ferestre sunt motorizate electric? Lucrezi de-acasa și vrei să ai control complet asupra ferestrelor tale fără a fi distras de nimic altceva? Echipa de Cercetare & Dezvoltare ALUMIL, fiind întotdeauna cu un pas înainte în ceea ce privește nevoile unei case moderne, a proiectat și creat SUPREME S650 e-Motion, sistemul avansat din aluminiu care funcționează la atingerea unui buton. 

S650 e-Motion reprezintă varianta automatizată a seriei SUPREME S650 PHOS. Așadar, beneficiază de toate caracteristicile inovative și de performanța modelului inițial, adăugând avantajul uriaș al funcționalității electrice. Design-ul inovativ al versiunii electrice, în combinație cu mecanismul ascuns, asigură o mișcare complet lină a sistemului, fără a exista compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea, siguranța și estetica.

SUPREME S650 e-Motion este ideal pentru acoperirea unor suprafețe vaste, oferind în același timp robustețe și o priveliște neobstrucționată. În plus, cei 25mm de aluminiu vizibili în zona suprapunerii centrale (unde cele două cercevele se întâlnesc) subliniază design-ul minimalist.
De asemenea, elementul principal al sistemului este reprezentat de profilele ascunse care sunt integrate complet în zid și sporesc estetica minimalistă. În același timp, sistemul a fost îmbogățit cu noi tipologii cu închidere cap în cap și cu colț liber ce oferă un grad și mai ridicat de flexibilitate. 

În final, merită menționat că deși sistemul este controlat integral de la distanță, există opțiunea operării manuale în caz de urgență precum penele de curent electric prin intermediul unei baterii incluse în mecanism. Putem spune cu încredere că viitorul sistemelor de ferestre și uși va include controlarea și operarea acestora de la distanță. SUPREME S650 e-Motion este un sistem din aluminiu ce vine din viitor pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a vă pune activitățile de zi cu zi... în mișcare!

Adaugati la favorite